Hjerteforeningens fem-kilometerstur er blevet en tradition

Tommerup St.: Det så i bogstaveligste forstand noget sort ud mandag formiddag i Tommerup og omegn. Regnen stod ned og hagl tilligemed, og det gav nogen bekymring hos blandt andre Elise Ammitzbøll, der er initiativtager til og med til at arrangere Hjerteforeningen Assens' årlige nytårs-gåtur med Fyrtårn Tommerup som start og slutsted.

En halv time før start klokken 13 var skyerne mere spredte, men der var endnu ikke dukket nogen op med mod på en rask spadseretur på årets første dag. Men så rullede bilerne ind, og det lykkedes at samle i alt 75 børn og voksne, før der var afgang.

Det er ikke helt så mange, som når der er flest, men flot fremmøde i betragtning af vejret, synes Elise Ammitsbøll, der havde lagt ruten. Denne gang med særligt hensyn til, at deltagerne ikke skulle ud i for meget mudder.

Derfor kom den ikke til at følge Hjertestien gennem Høgsholtskoven, men blev en tur fortrinsvis på befæstede veje.

Efter endt tur var det tid til at ønske godt nytår og nyde et stykke kransekage og skåle i boblende vin eller juice, inden alle gik hver til sit.

Det var i år femte gang, Hjerteforeningen bød på nytårstur.

  • Wolf_Lise

    Af:

    Journalist, Assens-redaktionen. Arbejder p.t. mest med miljø, infrastruktur, planlægning. Før redaktionerne i Assens og Tommerup fusionerede i forbindelse med kommunalreformen var jeg på Tommerup-redaktionen, hvor jeg beskæftigede mig med alle stofområder. Bor i Tommerup St.