73-årig gav nabo stokkeslag


73-årig gav nabo stokkeslag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En 73-årig mand fra Jordløse er blevet dømt for at slå sin nabo med en stok.

Jordløse: Det var kulminationen på flere års nabostridigheder, der den 23. oktober fik en 73-årig mand til at slå sin nabo med en stok.

Det kom frem i retten i Odense, hvor den 73-årige sad anklaget for slagene.

Han fortalte, hvordan manden, som han angreb med stokken, og dennes kone i flere år havde råbt ukvemsord efter ham og de andre beboere på vejen.

Derfor blev det for meget for ham, da den 23. oktober så sin "fjende" råbe efter en anden af vejens beboere.

- Jeg kunne se, at de stod og skændtes, så jeg gik ud og sagde til ham (offeret, red.), at han skulle skrubbe af. Det ville han ikke, men i stedet begyndte han at råbe af mig. Jeg syntes, han virkede meget truende, og derfor hentede jeg min stok og slog til ham et par gange, sagde den 73-årige.

En lægeundersøgelse viste, at stokken primært havde ramt underarmen på naboen og havde udviklet sig til blå mærker.

Efter slagene udviklede der sig en kamp om at få fat i stokken mellem flere beboere på vejen. Under tumulten ramte den 73-årige sit offers kone i hovedet med en knyttet næve. En forseelse, han også blev dømt for.

Dommeren fastslog, at der ikke var tale om nødværge, som forsvaren ellers hævdede, da den 73-årige slog sin nabo. Men det var dog så tæt på nødværge, som man kunne, og derfor blev den tiltalte dømt en straf uden fængsel - betinget af, at han ikke begår ny kriminalitet i et år.

Den 73-årige modtog dommen.

73-årig gav nabo stokkeslag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce