72-årig udsat for tricktyveri

Arkivfoto: Michael Bager

72-årig udsat for tricktyveri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fyns Politi advarer igen mod tricktyve, der spørger om vej på et kort. En 72-årig kvinde er blevet bestjålet efter den metode.

Tommerup: - Man skal have alle antenner ude, hvis der kommer nogle udlændinge med et kort og spørger om vej. Så skal alle ens alarmer tændes. For det er løgn og latin. I dag behøver man ikke spørge om vej på den måde, fordi vi har gps.

Sådan lyder det fra Carsten Møllegaard fra Fyns Politi, efter politiet har modtaget endnu en anmeldelse om et tricktyveri, hvor et par netop benyttede et kort til at aflede opmærksomheden med.

Det skete fredag formiddag, hvor det gik ud over en 72-årig kvinde. Hun havde været i Superbrugsen i Tommerup for at handle og havde betalt med sit dankort. Da hun kom hjem, blev hun opsøgt af et par - en mand og en kvinde - der spurgte om vej og viste hende et kort, de havde med.

Imens den 72-årige hjalp parret, stjal de hendes dankort. De må have luret koden til kortet i brugsen, for de hævede kort efter penge på det.

- De må have afluret hendes kode, da hun betalte ved kassen. Efter de stjal kortet, kørte de direkte hen og hævede penge. Der er foretaget en del hævninger. Det opdagede kvinden, da hun mandag tjekkede sin bankkonto, hvor der var hævninger, som hun ikke kendte til, siger Carsten Møllegaard.

Det er endnu uvist, hvor mange penge blev hævet, for politiet har endnu ikke hørt fra kvindens bank.

Den 72-årige kvinde har givet et sparsomt signalement af parret. Båden manden og kvinden var udenlandske af udseende, og de kørte i en hvid bil på udenlandske plader

72-årig udsat for tricktyveri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce