62-årig blev invalid: Afstumpet vold gav otte års fængsel

Retten i Odense.
Foto: Michael Bager/Fynske Medier

62-årig blev invalid: Afstumpet vold gav otte års fængsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Retten i Odense uddelte hårde fængselsstraffe til de to bekendte, der for præcist et år siden invaliderede en mand på Bøgevej i Haarby

Haarby: Rasmus Haas Christoffersen skal otte år i fængsel. Louise Thybo Nielsen slap med tre år.

De to bekendte fik en tirsdag en dom for at have været involveret i en voldsmishandling af en anden mand på Bøgevej i Haarby for præcis et år siden.

At Louise Thybo Nielsen slap med en mindre straf skyldtes, at hun var "passiv" og så på under mishandlingen af manden - på nær at klippe noget af hans skæg. Men anklageren og et nævningeting mente, at hun burde have reageret langt hurtigere end hun til slut gjorde, da alarmcentralen omsider blev kontaktet.

Offeret sidder i dag invalideret tilbage.

Hovedskytset blev rettet mod Rasmus Haas Christoffersen som den hovedansvarlige. Han havde ellers bedyret sin uskyld og fortalt, han havde sovet på det tidspunkt, hvor overfaldet fandt sted.

Mellem 3.-4. oktober sidste år var de tre personer mødtes i Louise Thybo Nielsens beboelse på Bøgevej, hvorefter offeret blev slået, sparket og stukket adskillige gange.

Anklager: Jalousi fik dømte til at gå amok

Det kom frem i Retten i Odense, at offeret blev mishandlet så meget, at han pådrog sig blødninger og væskeansamlinger i hjernen, fik flere kæbebrud, brud på brystbenet, hul på mavesækken, hul på bughinden, talrige ribbensbrud, brud på begge øjenhuler, en læsion på milten, kvæstet lungevæv og en sammenklapning af venstre lunge.

Ifølge anklageren var motivet jalousi. Rasmus Haas Christoffersen gik amok, fordi Louise Thybo Nielsen skulle have haft et godt forhold til offeret. Hun har selv under retssagen kaldt ham en god ven.

Både han og Louise Thybo Nielsen blev også dømt for henholdsvis en anden volds- og knivepisode, som blev lagt oven i den samlede strafudmåling.

Rasmus Haas Christoffersen mente, han var kæreste med Louise Thybo Nielsen, mens hun ikke mente, der var tale om et decideret forhold.

Begge dømte udbad sig betænkningstid.

De er begge at finde i politiets synderegister, hvilket også løftede straffen.

Læs mere i Fyens Stiftstidende onsdag.

62-årig blev invalid: Afstumpet vold gav otte års fængsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce