600 liter diesel og et stereoanlæg: Tyveribølge mod biler ved motorvejen

Det er påfaldende, at det på samme weekend er gået ud over fire biler, der alle alle har holdt ved en motorvejstilkørsel, mener vagthavende Carsten Møllegaard fra Fyns Politi, men han vil ikke kommentere yderligere på, om det er de samme gerningsmænd, der er på spil i området. Arkivfoto: Michael Bager

600 liter diesel og et stereoanlæg: Tyveribølge mod biler ved motorvejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Påfaldende. Det er det ord, som vagthavende ved Fyns Politi, Carsten Møllegaard, sætter på weekendens indbrudsbølge mod biler.

Mellem fredag aften og mandag morgen blev hele fire kørertøjer ribbet for værdier, da de stod parkeret i nærheden af en mortorvejstilkørsel. Hvad der er endnu mere påfaldende er, at tre ud af fire biler er af mærket Volkswagen.

Den første bil det gik ud over fredag nat var en Volkswagen Passat, der stod parkeret ved motorvejsafkørslen ved Aarup. Bilen fik stjålet fire aluminiumsfælge til en værdi af næsten 16.000 kroner og knust en siderude, så tyven kunne komme ind og stjæle et nøglebundt og 200 kroner.

Den anden bil, denne gang en Volkswagen Bora, stod parkeret på Kelstrupvej nær Rastepladsen Søndersøvej. Her blev der stjålet et stereoanlæg.

Ved den næste afkørsel var turen lørdag morgen kommet til en Volkswagen Touran fra 2017. Varebilen holdt på pendlerpladsen ved Vissenbjerg, hvor den omkring klokken 9 lørdag morgen fik knust begge sideruder i højre side knust samt bagruden i bagdøren. Fra bilen blev stjålet en projektor, et lærred og en Brobizz.

600 liter

- Det er lidt påfaldende at det alle er folkevogne, siger Carsten Møllegaard, vagthavende mandag morgen ved Fyns Politi.

- Det kan være tilfældigt, men det er påfaldende at det hele er sket i samme weekend og ved motorvejsafkørsler. Og fælge til Volkswagen passer som regel kun på det mærke, så det kunne godt ligne, at man er gået specifikt efter Volkswagen og ting, man kunne bruge til den slags bil, fortsætter han. Ikke langt derfra fik en lastbil, der stod parkeret på Syrenvænget ved Skallebølle, også besøg. Ejeren af lastbilen har anmeldt, at tanken blev tømt for 600 liter diesel. Mandag morgen fandt politiet også en gummislange, der formentlig er brugt til at suge dieselen op.

- Vi kan ikke sige noget om, om det er den samme gerningsmand. Men man kunne godt have sine formodninger, siger vagthavende ved Fyns Politi Carsten Møllegaard.

600 liter diesel og et stereoanlæg: Tyveribølge mod biler ved motorvejen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce