Det er uvist, om selvbetjeningen hos Assens kommunes Hjælpemiddelservice vil fortsætte. 56 borgere har gjort brug af ordningen siden marts, men der er ikke opnået nogen økonomiske besparelser.

Fra marts til og med oktober har 56 borgere enten hentet eller afleveret hjælpemidler ved selvbetjening hos Assens Kommunes Hjælpemiddelservice . Men det har altså ikke medført nogen besparelse, og det er usikkert, hvad der nu skal ske med ordningen.

- Det har vi ikke snakket om. Det skal det nye udvalg tage stilling til, siger Bettina Signe Stick (DF), formand for Social- og Sundhedsudvalget.

Det var i første omgang meningen, at forsøgsprojektet med selvbetjening hos Assens Kommunes Hjælpemiddelservice skulle være med til at hente nogle af de besparelser hjem, der skulle gennemføres på på social- og sundhedsområdet. Men allerede i juni stod det klart, at det ville blive svært, og derfor blev forsøget fjernet som reduktionsblok.

  • Af:

    Færdiguddannet som journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i januar 2016. Jeg har siden da vikarieret på Fyens Stiftstidendes redaktion i Ringe og Assens, hvor jeg blandt andet skriver om samfund, erhverv og krimi.