533.205 kroner i ekstra udgifter


533.205 kroner i ekstra udgifter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VISSENBJERG: Flytteomkostninger, institutionskøkkener, uforudsete udgifter og udgifter til hegn var ikke regnet med, da byrådet i første omgang tog stilling til ombygningen af Bred og Skalbjerg skoler.

Licitationen har nu vist, at de udgifter løber op i 415.000 kroner.

Desuden er prisen også blevet højere end beregnet. Derfor måtte byrådet hoste op med en ekstrabevilling på i alt 533.205 kroner.

Den samlede pris bliver 2.970.705 kroner, og det er vel at mærke uden at medregne de 390.000, som skulle bruges på Bredania.

Som tidligere nævnt her i avisen er en advokat ved at få helt styr på ejerforholdene for forsamlingshuset i Bred, inden kommunen kan overtage det.

Udvalg sprunget over

De fleste politikere nøjedes med at trække beklagende på skuldrene, mens Niels Thomsen (V) var utilfreds med, at Økonomiudvalget ikke havde haft sagen på sit bord før byrådet og givet en indstilling.

- Det bryder jeg mig ikke om. Priserne har konstant ændret sig, og så har det ikke engang været behandlet i Økonomiudvalget, harcelerede han.

Men skulle punktet sendes tilbage til Økonomiudvalget, ville der gå en ekstra måned, inden arbejdet overhovedet kunne gå i gang.

- Så af hensyn til de børn, der skal passes på, lader jeg det gå. Men det er et eksempel på, hvordan en sag ikke skal behandles, mener han.

533.205 kroner i ekstra udgifter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce