500.000 til nyt dæk på "Fulton"


500.000 til nyt dæk på "Fulton"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ASSENS: - Uden bidrag fra foreninger, fonde og firmaer kunne det ikke lade sig gøre at drive et projekt som Fulton-stiftelsen. Derfor er vi meget glade for at have modtaget Lions-prisen på en halv million kroner.

Sådan sagde chefen for Fulton-projektet, Ole Madsen, da han havde inviteret medlemmer fra Lions Club i Lystrup ved Århus på takkesejlads forleden.

Det er Lions Club i Lystrup, der har indstillet til hovedbestyrelsen, at prisen dette år skulle gå til "Fulton".

Brug for pengene

Den halve million kroner kommer på det helt rigtige tidspunkt for "Fulton". Skonnerten, der gennem flere år har fungeret som opholdssted for socialt belastede unge, står nemlig foran en større renovering denne vinter.

- Pengene falder på et meget tørt sted, da vi til vinter skal have nyt dæk på "Fulton", fortalte Ole Madsen til de gavmilde donorer.

Det er et værft i Hvide Sande, der skal foretage de tiltrængte operationer, og den kommende vinter ventes regningen at løbe op i noget, der minder om en million kroner.

Fremadrettet

Som begrundelse for at give pengene til Fulton-stiftelsen , sagde Erik Lindstrøm fra Lions, at "Fulton" er et fremadrettet projekt.

- "Fulton" er med til at give selvtillid til nogle drenge, der af den ene eller anden grund har problemer. Derfor betragter vi projektet som fremadrettet, og det er sådanne ting vi gerne vil støtte i Lions, sagde han.

Drengene på "Fulton" er mellem 13 og 18 år, og selv om der jævnligt er problemer med drengene, når de er i havn blandt andet i Assens, så har Fulton-projektet gennem årene hjulpet mange til at finde tilbage på ret kurs.

500.000 til nyt dæk på "Fulton"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce