5000 borgere har fået en særlig invitation

5000 borgere i Assens Kommune får i disse dage en invitation til et stort borgermøde om sundhed til januar. Arkivfoto: Jens Wognsen

5000 borgere har fået en særlig invitation

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tjek din E-boks, opfordrer Assens Kommune. For første gang samler kommunen nemlig udvalgte borgere til et debatmøde i en ny form. Målet er at bringe politikere og borgere tættere sammen og øge interessen for lokalpolitik.

En særlig invitation er tikket ind i E-boksen hos 5000 borgere i Assens Kommune. Invitationen er til et stort folkemøde, hvor sundhed er på dagsorden - og hvor lokaldemokrati og medindflydelse bliver afprøvet i stor skala.

For at nå et så bredt udsnit af befolkningen som muligt er 5000 vilkårligt udvalgte borgere i Assens Kommune blevet inviteret. Det er Assens Kommune, som i samarbejde med Tænketanken Mandag Morgen, arrangerer folkemødet 19. januar i Fyrtårn Tommerup.

Folkemødet er en del af demokratiprojektet Vores Stemmer, som er et initiativ fra Tænketanken Mandag Morgen, og formålet er at engagere flere borgere i de politiske processer

- For os som politikere er det vigtigt, at vi hele tiden er opmærksomme på, at borgerne føler sig hørt, set og involveret i den politiske proces, fortæller borgmester Søren Steen Andersen i en pressemeddelelse.

Ny mødeform og nye input

Til folkemødet er der fokus på at afprøve en helt ny mødeform, hvor borgerne diskuterer politik på deres egne præmisser, selv sætter dagsordenen og udvikler konkrete løsninger og forslag til politikerne.

Temaet for folkemødet er sundhed, og på dagen skal borgere og politikere i fællesskab finde løsninger på, hvordan der kan skabes en bedre mental og fysisk sundhed for alle borgere i kommunen.

De input, der kommer på dagen, skal efterfølgende bruges som et led i byrådets arbejde med at udforme kommunens nye sundhedspolitik.

5000 borgere har fået en særlig invitation

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce