50 træskibe i sigte

50 bevaringsværdige træskibe har meldt sig til at sejle Fyn Rundt, og de kommer derfor også til Assens 24. juli. Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg

50 træskibe i sigte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Assens: Det bliver et endnu mere imponerende syn, når de bevaringsværdige træskibe sejler i havn i Assens tirsdag 24. juli.

For i år er der flere træskibe end nogensinde før, der har meldt sig til at deltage i Fyn Rundt for bevaringsværdige træskibe.

Det fortæller Jay Brun Jensen, der står for det praktiske omkring kapsejladsen.

- I alt 50 skibe er nu tilmeldt. Det er cirka 10 flere, end vi hidtil har været, og flere kan nå at komme til, siger Jay Brun Jensen, der regner med, at skibene bliver befolket af omkring 526 personer på vejen rundt om Fyn.

Kapsejladsen starter i Bogense i weekenden 21-22. juli, og mandag morgen sætter de kursen mod Middelfart. Tirsdag eftermiddag anduver de så Assens Havn, hvor der traditionen tro er sat alle sejl til for at gøre det en byfest.

Således vil der igen være marked på Torvet i Assens fra tirsdag formiddag, og der vil være en lang række aktiviteter i byen og på havnen i løbet af dagen og aftenen.

Onsdag morgen sejler de gamle træskibe videre til næste stop på Fyn-turen.

50 træskibe i sigte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce