46 på håndboldskole


46 på håndboldskole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

TOMMERUP: For nogle børn kan sommerferien efterhånden godt forekomme lidt lang. Men for de 46 børn mellem syv og 12 år, der har meldt sig til Tommerup HK's håndboldskole i år, bliver der også fuldt knald på aktiviteterne i den sidste ferieuge.

Trænerstaben tæller blandt andre nogle af klubbens rutinerede divisionsspillere, der har afsat en uge af deres ferie til håndboldskolen, og deltagerne kan se frem til fem dage med et spændende og afvekslende program. Der bliver masser af håndboldtræning og -kampe, men i programmet er også indlagt andre opgaver og overraskelser. Heriblandt svømmeturen, som på grund af igangværende reparationer ikke kan foregå i Tommerup Svømmehal, men som arrangørerne alligevel lover, før der sluttes af fredag eftermiddag.

De fleste af håndboldskolens deltagere er klubbens egne medlemmer, men der kommer også spillere fra Odense, Brenderup, Vissenbjerg og Aarup.

Efter en uges nærkontakt med håndbolden skulle de unge spillere være godt rustede til at tage fat på den nye sæson allerede først uge i august.

Kampene lader dog vente på sig lidt endnu. 2. divisions herrerne lægger ud mod Horsens på udebane 26. september. De øvrige hold følger trop weekenden efter på hjemmebane.

46 på håndboldskole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce