39 sangere og dansere valgt ud til Saturday Night Fever

Instruktør Carsten Friis og resten af den kunstneriske ledelse i Frøbjerg Festspil bød velkommen til årets hold, der nu skal skal begynde på prøver op til premieren på Saturday Night Fever til august. Privatfoto

39 sangere og dansere valgt ud til Saturday Night Fever

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Truppen har netop holdt sit første møde forud for de kommende prøver op til premieren på Frøbjerg Bavnehøj i august

Frøbjerg: Instruktør Carsten Friis måtte ikke gribe til feberredninger, da han skulle udvælge de 30 dansere og sangere, der sammen med orkestret udgør truppen, som til august skal opføre Saturday Night Fever på Frøbjerg Bavnehøj.

- Vi er et lille hold set med festspil-øjne, og vi har været så heldige i år, at vi har vadet i dygtighed til vores audition. I, der sidder her i dag, er valgt ud, fordi vi er sikre på, at I vil kunne skabe en fed forestilling for vores publikum, sagde instruktør Carsten Friis til de fremmødte i den store sal i Frøbjerg Samlingshus.

Bande på elegant vis

Her og i et lokale i Odense kommer de medvirkende til at tilbringe rigtig mange øvetimer i månederne frem til premieren.

- Det er en forestilling med masser af fantastiske sange fra Bee Gees og diskodans. Rammerne er et trøstesløst miljø i Brooklyn i 70'erne, hvor dansekonkurrencer og pengepræmier er en mulighed for at komme væk for vores hovedperson. Det er også en historie, der rummer en dunkelhed med tragiske hændelser, og det skal vi turde fortælle. Der bliver bandet meget, og det skal I lære at gøre på en elegant måde, understregede Carsten Friis.

Han fortalte de medvirkende, at det først og fremmest handler om at have en fest med at lave forestillingen, også når det til tider føles lidt hårdt.

Scenograf Anders Vesterholm, der tidligere har lavet Grease og Atlantis for Nyborg Voldspil, præsenterede en model af scenen for de fremmødte, og den blev mødt med klapsalver og rosende kommentarer. /EXP

39 sangere og dansere valgt ud til Saturday Night Fever

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce