37-årig havde familie og var brandmand

Benjamin Bonde Nielsen blev i 2012 intervewet til Lokalavisen Assens om sin virksomhed Kildevangen. Billedet stammer derfra. Arkivfoto: Henning Frandsen

37-årig havde familie og var brandmand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

37-årige Benjamin Bonde Nielsen var familiefar, virksomhedsejer og tidligere brandmand i Glamsbjerg.

Koppenbjerg: 37-årige Benjamin Bonde Nielsen, som søndag blev dræbt på Helnæs, boede med sin hustru og niårige søn vest for Glamsbjerg, hvor han drev virksomheden Kildevangen, som beskæftiger sig med tømrer- og anlægsarbejde samt træfældning.

Benjamin Bonde Nielsen gik som ung i lære som tømrer i sin fars virksomhed Brobyværk Tømrerforrening, hvor han arbejdede i 14 år. Siden grundlagde han firmaet Kildevangen. Benjamin Bonde Nielsen var desuden i en periode brandmand på deltid hos Falck i Glamsbjerg.

På Gummerup Skole, hvor Benjamin Bonde Nielsens søn er elev, flagede man mandag på halv og havde indkaldt ekstra personale til at tage sig af eleverne.

Fyens Stiftstidende har via en bekendt af familien været i kontakt med Benjamin Bonde Nielsens efterladte, som ikke ønsker at udtale sig.

Præcisering: Fyens Stiftstidende var i kontakt med en person, som kender familien, og spurgte om vedkommende ville fortælle om Benjamin.
Personen, vi var i kontakt med, spurgte familien, om det var ok, at vedkommende talte med os. Svaret var nej, og så har vi ikke forsøgt mere der eller hos andre. Det respekterer vi.

Opdateret mandag 11. december kl. 8.45: Vi skrev først, at Benjamin Bonde Nielsen var frivillig brandmand. Det er rettet til deltidsbrandmand ved Falck i Glamsbjerg.

37-årig havde familie og var brandmand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce