3 tuner sit netværk i Glamsbjerg

Teleselskabet 3 tuner sit netværk i Glamsbjerg og opsætter en ny mast. Privatfoto.

3 tuner sit netværk i Glamsbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Teleselskabet 3 har netop opsat ny mast på Frøbjergvej med 3G og 4G kapacitet. Området vil således opleve et løft, både hvad angår dækning, rækkevidde og datakapacitet.

Ørsted: Teleselskabet 3 tuner sit netværk i Glamsbjerg-området ved at opsætte en ny mast. Det betyder, at kunder hos 3, som befinder sig i nærheden af masten på Frøbjergvej 4 får en endnu bedre oplevelse af data og telefoni. Den nye mast blev etableret i februar, fremgår det af en pressemeddelelse fra teleselskabet. Med opsætning af masten får Glamsbjerg et løft, ifølge pressemeddelelsen. Det gælder både dækning, rækkevidde, ude - og indendørsdækning samt en øgning af kapacitet for data. Det betyder helt enkelt, at masten vil dække et større område og generelt forbedre signalet i omegnen. Det kan for eksempel vise sig ved, at man får en endnu bedre dataoplevelse i stuen, når der skal streames film, tale via wi-fi eller surfes på nettet. Det kan opleves ved hurtigere upload, eller en bedre ude- eller indendørsdækning.

Teleselskab opgraderer

- Vi opgraderer og udbygger konstant vores netværk, fortæller Kim Christensen, netværksdirektør i 3. Han uddyber: - Vi ønsker at give vores kunder så god en mobiloplevelse som muligt - både hvad angår tale og data. Vi er derfor hele tiden opmærksomme på at opgradere i geografiske områder, hvor forbruget stiger. Hos teleselskabet opgraderer man løbende mobilmaster og opsætter nye. Mobilsignalet vil dog stadig nogle steder kunne opleves som svagt, når man taler i telefon indendørs. Det kan skyldes tætbefolkede områder i byerne, hvor mobilsignalet har svært ved at trænge igennem, høje træer, materialer som beton eller de populære energisparende ruder. Her kan wi-fi opkald være en løsning./EXP

3 tuner sit netværk i Glamsbjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce