Andebølle: Andebølle Landsbyforening følger op på de seneste års succeser og inviterer igen til Andebølle ka' da' i Andebølle Forsamlingshus søndag 27. september kl. 13-16.

Her vil en masse af de lokale foreninger, virksomheder, kunstnere og aktive borgere komme og vise og fortælle om, hvad de arbejder med. Flere af dem benytter lejligheden til at sælge deres produkter.

Hensigten med arrangementet er dels at give de lokale andebøller mulighed for at mødes og vise hinanden nogle af de mange ting, de går og laver. Dels håber landsbyforeningen, at man kan få en god snak, udveksle ideer og erfaringer og måske blive inspireret til at gå med i et eller andet spændende tiltag.

Der bliver cirka 25 stande med alt fra striktrøjer til frugt og grønt samt den lokale klipfiskeforening, jagtforening, malerforretning og dart­forening med flere.

Der er også musik med Den Dynamiske Duo klokken 14.

- Vi er glade for, at så mange har indvilget i at deltage, og vi glæder os over det liv og den trivsel, som det repræsenterer, siger formanden for Andebølle Landsbyforening, Johan Rosenring. (sim)

  • Michael Bager

    Af:

    Reporter på Odenseredaktionen, musikredaktør og flittig skribent til rejsemagasinet Siesta. Født i Aars, Himmerland, i 1977 og bosat på Fyn siden 2004. Har kone, der er læge på OUH, samt to døtre. Jeg er glødende AaB- og Arsenalfan, men hepper på OB i alle kampe, hvor de ikke møder nogen af de nævnte hold. Jeg elsker alt fra hiphop og heavy til punk og rendyrket rock. Jeg har i mine 10 år på avisen interviewet musikere som Tom Jones, Robert Plant, Slash, Sinéad O'Connor, Macy Gray, Bryan Adams, Chris Cornell, Cliff Richards, Dr. John, Gavin DeGraw, James Last, Jeff Beck, Kevin Costner, Manic Street Preachers, Santana, Suede, The National og Travis m.fl. Blandt danske bands mangler jeg kun C.V.Jørgensen og Kim Larsen for at have interviewet samtlige af mine hjemlige helte.