25 grader og glade mennesker


25 grader og glade mennesker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NÅRUP: Formanden for Frydenlund Fuglepark Hans Åge Hjeresen stiller ikke de store krav til sommeren. Glade mennesker, moderat varme og en god grillbøf på terrassen er det, der skal til for at gøre ham tilfreds.

- Hvor skal du holde sommerferie?

- I Frydenlund Fuglepark.

- Hvad er dit bedste sommerferie-minde/din bedste oplevelse?

- Jeg forlanger ikke det helt store, men at omgås en masse glade mennesker - fremmede eller venner og bekendte, bare de er friske og glade.

- Hvad er rigtig sommer for dig?

- Når solen skinner. Jeg behøver ikke 30 grader i skyggen, men vil godt nøjes med 25 grader, så man kan sidde på terrassen i t-shirt og grille.

- Har du en sommer-favorit-ret?

- Det er en god rød bøf på grillen og en god flaske rødvin til, ikke at forglemme.

- Hvilken bog skal du have med i hængekøjen?

- Jeg skal ikke have nogen bog med. Jeg læser ikke så meget, men skal det være, skal den være om fugle, dyr eller naturen.

- Hvorfor er sommerferie vigtig?

- Den er især vigtig for børnenes skyld. En afbrydelse af den daglige trummerum er vigtig, når man har børn, men også for at få koblet af fra den daglige stressfaktor, som jeg synes bliver værre og værre på arbejdsmarkedet. Fridagene i foråret er ikke det samme som tre uger i rap. Også arbejdet i fugleparken er afstresning fra det daglige tømrerarbejde for mig.

- Hvor går din drømmeferie hen?

- Langt hen ad vejen - til fugleparken, men hvis jeg slet ikke skulle spørge nogen, heller ikke min pengepung, så en tur om på den anden side af Jorden til Australien.

- Hvad vil du anbefale turis-ter at se på Højfyn?

- Ha, ha, jeg vil anbefale vores turister at se de mange små attraktioner på Højfyn og Fyn som helhed. Det er dumt at tage til Fyn og ikke se attraktionerne. Jeg vil også selv besøge Staudehaven (i Vissenbjerg, red.) i min ferie.

25 grader og glade mennesker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce