Inden weekenden ved Fyns Politi, hvem der forfulgte og forulempede en 17-årig pige i Glamsbjerg sidste weekend.

Fyns Politi har fået mange henvendelser i sagen om en 17-årig pige fra Glamsbjerg, der blev forfulgt og forulempet af en fremmed mand sidste weekend.

De mange henvendelser gør, at lokalpolitiet i Assens nu er tæt på en opklaring.

- Vi er nu 100 procent sikre på, at vi finder ud af, hvem det er, siger Carsten Møllegaard, kriminalassistent ved lokalpolitiet i Assens, torsdag formiddag.

Om gerningsmanden vil blive sigtet for hændelsen, er dog for tidligt at sige, mener Carsten Møllegaard.

- Vi vil vende det med en jurist, når vi har den endelige rapport, om vi kan rejse sigtelse. Men jeg kan love dig, at når nu vi finder frem til vedkommende, så får han læst og påskrevet, hvordan man opfører sig.

Blev forfulgt - men hjulpet af ægtepar

Selvom lokalpolitiet torsdag finder ud af, hvem gerningsmanden er, regner Carsten Møllegaard ikke med, at de får talt med gerningsmanden før i næste uge.

- Forskellige personer skal involveres. Hvis vedkommende er under 18, skal kommunen med til mødet, siger han.

Den 17-årige pige blev forulempet og forfulgt af en mand, da hun natten til søndag var på vej hjem. Det skete på Nørregade i Glamsbjerg omkring klokken 00.55.

Hun blev passet op af manden, der holdt hendes hoved fast, mens han forsøgte at kysse hende. Hun fik sig vristet fri af hans greb, og hun gjorde det klart, at han skulle stoppe.

Men det blev ikke kun ved kysse-forsøget. For da den 17-årige pige med hast begyndte at gå hjem, fulgte manden efter hende.

Længere nede ad Nørregade mødte hun et ægtepar, som hun fik til at følge sig hele vejen hjem.

Da hun var kommet hjem, så hun en anden mand, som stod udenfor og stirrede på hende. Hun tolkede det til at være den anden mands ven.

Ægteparret var der stadig, og det fik ham til at forsvinde.

Artiklen er opdateret efter avisen har talt med Carsten Møllegaard igen torsdag eftermiddag. Politiet forventer ikke, som tidligere skrevet, at kende gerningsmandens identitet i løbet af torsdag, fordi de har haft problemer med at komme i kontakt med den person, der skal verificere vedkommendes identitet.

  • Af:

    Færdiguddannet som journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i januar 2016. Jeg har siden da vikarieret på Fyens Stiftstidendes redaktion i Ringe og Assens, hvor jeg blandt andet skriver om samfund, erhverv og krimi.

Mere om emnet

Se alle
22
Efter forulempelser: Fyns Politi tager flygtninge i skole

Efter forulempelser: Fyns Politi tager flygtninge i skole

7
17-årig forulempet: Nu tør Simone ikke gå ud i mørke

17-årig forulempet: Nu tør Simone ikke gå ud i mørke

23
17-årig pige antastet på gaden

17-årig pige antastet på gaden