17-årige Simone Kleving, der sidste weekend blev forfulgt og forulempet af en fremmed mand, er stadig rystet over hændelsen.

Glamsbjerg: Normalt henter Pernille Kleving altid sin datter, hvis hun er til fest eller sent ude. Nu henter hun hende også efter arbejde om aftenen, selvom det ligger tæt på deres hjem i Glamsbjerg.

- Jeg tør ikke være alene ude, når det er mørkt mere. Jeg var mørkeræd i forvejen, og det er værre nu, siger 17-årige Simone Kleving, der natten til søndag blev forulempet og forfulgt af en fremmed mand, da hun var på vej hjem efter at have passet børn i Glamsbjerg.

Selv hvis hun går sammen med andre, når det er mørkt, kigger hun sig hele tiden over skulderen. Hun er også begyndt at spørge sin lillesøster, om de skal følges i skole.

- Men det er ikke kun for min skyld. Min lillesøster er også blevet bange efter det, der er sket, fortæller hun.

Noget af det, der gør Simone Kleving bange er, at hun ikke ved, hvad der ville være sket, hvis ikke ægteparret var dukket op.

- Jeg ved ikke, om han ville have voldtaget mig. Men jeg har det som om, at ægteparret reddede mit liv, siger hun.

Ruller gardiner for

Det står også stadig tydeligt i hendes erindring, hvordan mandens ven kiggede ind gennem hendes vindue. Derfor ruller hun nu altid alle gardiner for vinduerne, når det begynder at blive mørkt.

- Den anden dag turde jeg heller ikke gå ud med skraldet og stillede det bare uden for døren, siger Simone Kleving, som har set den mand, der fulgte efter hende det sidste stykke hjem en gang siden ved et busstoppested, da hun var på vej hjem fra skole.

- Jeg havde på en gang både lyst til at slå ham og løbe væk. Han var på den anden side af vejen, og jeg stod et øjeblik og kiggede. Så begyndte jeg at gå hjem og ringede til min mor, siger hun.

Hun har ikke set den mand, der forsøgte at kysse og berøre hende, men hun har set én, der ligner ham.

- Der stivnede jeg helt. Det er som om, jeg får flashbacks, siger hun.

Simone er stadig rystet over episoden, men hun håber, det bliver bedre med tiden.

- Det her skal ikke afskrække mig resten af mit liv, siger hun.

Forsøgte at kysse hende

17-årige Simone Kleving blev forulempet og forfulgt af en mand, da hun natten til søndag var på vej hjem. Det skete på Nørregade i Glamsbjerg omkring klokken 00.55.

Hun blev passet op af en mand, der holdt hendes hoved fast, mens han forsøgte at kysse hende. Hun fik sig vristet fri af hans greb, men det blev ikke kun ved kysse-forsøget.

For da den 17-årige pige med hast begyndte at gå hjem, fulgte manden efter hende.

Længere nede ad Nørregade mødte hun et ægtepar, som hun fik til at følge sig hele vejen hjem.

På vejen kom en anden mand hen til hende og fulgte efter hende det sidste stykke hjem.

Da hun var kommet hjem, blev manden stående udenfor hendes hus og stirrede ind ad vinduet på hende. Hun tolkede det til at være den anden mands ven.

Ægteparret var der stadig, og det fik ham til at forsvinde.

Læs mere om sagen i Fyens Stiftstidende lørdag.

  • Af:

    Færdiguddannet som journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i januar 2016. Jeg har siden da vikarieret på Fyens Stiftstidendes redaktion i Ringe og Assens, hvor jeg blandt andet skriver om samfund, erhverv og krimi.

Mere om emnet

Se alle
22
Efter forulempelser: Fyns Politi tager flygtninge i skole

Efter forulempelser: Fyns Politi tager flygtninge i skole

1
17-årig forulempet: Tæt på opklaring

17-årig forulempet: Tæt på opklaring

23
17-årig pige antastet på gaden

17-årig pige antastet på gaden