Flemløse: Den 48-årige mand, som bor i det hus i Flemløse, hvor den 15-årige Jasmin Leschøtt Christensen torsdag døde, er blevet varetægtsfængslet.

Det skete mandag morgen ved Retten i Odense, hvor den 48-årige blev fremstillet i et grundlovsforhør.

Her besluttede dommeren, at han skal sidde varetægtsfængslet i fire uger, dels på grund af den store mængde amfetamin der blev fundet i huset på Kildebjergvej i Flemløse, dels fordi man frygter, at den 48-årige vil forsøge at påvirke den 14-årige pige, som også var til stede i huset torsdag.

Politiet har sigtet manden for 75 gram. I retsmødet ville han ikke sige særligt meget. Kun at han ville bruge de 25 gram selv, og at 50 gram skulle sælges.

I starten troede politiet, at Jasmin Leschøtt Christensen døde af en overdosis amfetamin, men en obduktion mandag viste, at hun døde af kulilteforgiftning.

Der var ingen strøm i huset, så den 48-årige havde sat en benzindrevet generator op indenfor. Den udskilte altså kulilte i så stor en mængde, at den 15-årige døde, mens den 48-årige og den 14-årige begge blev indlagt på Odense Universitetshospital.

Læs mere i Fyens Stiftstidende onsdag

  • Petersen_Nina_Vibe

    Af:

    Lokalredaktør i Assens. Jeg har været på redaktionen i Assens siden oktober 2010. Fra december 2014 som redaktør. Jeg var i 2004-05 praktik på Fyens Stiftstidende, hvor jeg var forbi Sportfyn og Odense-redaktionen. Siden har jeg i to omgange været på Sportfyn, været på redaktionerne i Otterup (nu Bogense), Nyborg og Ringe, på kulturen og lavet diverse tillæg.

Mere om emnet

Se alle
Jasmin-sagen: Fængselsdom stadfæstet

Jasmin-sagen: Fængselsdom stadfæstet

Jasmin-sagen: 48-årig mand får 10 måneders fængsel

Jasmin-sagen: 48-årig mand får 10 måneders fængsel

Jasmin-sagen: Tiltalt kan se frem til mere straf

Jasmin-sagen: Tiltalt kan se frem til mere straf