Haarby: En ukrudtsbrænder satte ild i blade i en skakt ved plejeboligerne Strandgården i Haarby mandag formiddag. Der gik ild i nogle blade i skakten.

Beredskabet fra Falck måtte derfor tilkaldes og gå ned i kælderen for at tjekke, at ilden ikke havde bredt sig der også. Heldigvis kom det hele under kontrol, oplyser fyens.dk's udsendte reporter, Søren Plovgaard.

Vagtchefen hos Fyn Politi kunne senere fortælle til fyens.dk, at manden der brugte ukrudtsbrænderen vil blive sigtet for overtrædelse af beredskabsloven, hvilket medfører bøde. Fordi, han har været uforsigtig med ukrudtsbrænderen, der sendte gløder og røg ind via et udsugningsanlæg.

OPDATERET KL. 15.42.

  • Kloster_Martin_(2015)_020

    Af:

    Journalist på Assens-redaktionen. Har tidligere gennem 10 år været på størsteparten af avisens redaktioner på Fyens Stiftstidende, bl.a. Kerteminde, Odense, Kultur og SportFyn. Af interesser nyder jeg musik og fodbold, mens jeg også interesserer mig for samfundsforhold.

  • Lars Krejberg

    Af:

    Krimireporter hos Fyens Stiftstidende samt jourhavende på Fyens.dk. Uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus i 2015. Bor i Odense.