- Vi burde have vundet


- Vi burde have vundet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odense-Vissenbjerg 2-2

Floorball, 1. division

Spillerne hang en del med skuffen efter lokaldysten mod Odense. Gennem hele matchen havde Vissenbjerg produceret flest chancer, men ind ville bolden ikke.

- Vi spiller en rigtig god kamp, men hold op, hvor brænder vi mange chancer, siger Anders Lindhardsen. Vi er nede med 0-2 efter 1. periode, men kommer stærkt tilbage i de sidste to.

Det var langt fra et Vissenbjerg hold i stærkeste opstilling. Skader og en karantæne betød, at holdets gamle træner Morten Jensen var blevet støvet af og fundet frem. Det var imidlertid en god disposition, for Morten Jensen lavede begge de Højfynske mål.

- I slutfasen var vi måske en smule heldige. Odense fik presset os langt tilbage på banen, men vi fik reddet stormen af, fortæller Anders Lindhardsen.

Med det ene point rykkede Vissenbjerg en smule tættere på en friplads, men der skal hentes en del flere point hjem, hvis holdet skal undgå nedrykning. Den 23.januar spiller Vissenbjerg på udebane mod Esbjerg. Her er kravet en sejr.

- Vi er i stærkeste opstilling til den tid, og det gør, at vi kan vinde i den kamp, lyder det optimistisk fra Lindhardsen.

- Vi burde have vundet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce