Den nye facebookside "Lokalsamfund i Assens Kommune" skal være et samlingspunkt

Landdistriktskoordinator Steen Søgaard holder godt nok efterårsferie, men han kunne ikke lade være med at slå en besked op på kommunens nye facebooksides væg onsdag morgen.

- Tak til alle for den store opbakning, skrev kommunens koordinator, som den 9. oktober lancerede siden "Lokalsamfund i Assens Kommune".

Torsdag eftermiddag var antallet af "synes godt om"-tilkendegivelser godt på vej mod 400, og det overrasker Steen Søgaard - på den gode måde.

- Jeg mener dybt seriøst, at det er helt vildt. Det glæder mig helt ind i hjertet, at så mange har været forbi, og det giver mig ro i sindet, for det viser, at folk er engagerede, jubler han.

- Det er demokrati

Formålet med den nye facebookside er at samle de mange foreninger og lokalråd under en paraply, hvor de kan udveksle erfaringer, ideer og information om aktuelle byfester, loppemarkeder og andre aktiviteter. Samtidig er det et forum, hvor Steen Søgaard kan dele nyheder og invitationer med et bredere befolkningsudsnit end ellers.

- Når vi vil holde borgermøde er mit netværk jo foreningerne, og ikke fru A og hr. B, der sidder hjemme i stuerne. På Facebook kan jeg nå ud til mange flere borgere, og det er da demokrati, mener landdistriktskoordinatoren.

Han håber, at borgerne i Assens Kommune vil bruge siden aktivt.

Du finder facebooksiden ved at klikke her: https://www.facebook.com/lokalsamfundiassenskommune

  • Andersen_Lærke_bjørn

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion i Assens og på LokalAvisen Assens. Jeg har været ansat på Fyens Stiftstidende siden 2011 og skriver primært om skole og uddannelse samt arbejdsmarked. Jeg er uddannet fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2010. Jeg bor i Assens sammen med min mand, som er pædagog og arbejder på et opholdssted i Brenderup.

Mere om emnet

Se alle
2
Varm velkomst er et skridt nærmere

Varm velkomst er et skridt nærmere