- Klubber skal ikke bruge kræfter på haldrift


- Klubber skal ikke bruge kræfter på haldrift

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NEJ: Hal- og erhvervsformænd afviser Lars Voldsgaards ideer
TOMMERUP: Lars Voldsgaard, der i Stiftstidende i gård fortalte om sine fremtidstanker for Tommeruphallerne, finder ingen støtte hos hverken halformand Svend Erik Larsen eller erhvervsrådsformand Niels Pedersen, der gennem mange år har siddet i halbestyrelsen.

Lars Voldsgaard mener kort fortalt, at håndboldklubben skal overtage driften af hallerne, som skal være mindre forretning og mere for i-drætten, og erhvervsrådet skal efter kommunesammenlægningen omdannes til en klub, der i højere grad støtter idrætten.

Men enten har Lars Voldsgaard sovet på bestyrelsesmøderne, ellers er der noget, han ikke har forstået, mener Svend Erik Larsen. Erhvervsrådsformanden er også parat til at give Voldsgaard et kursus i regnskabslæsning. Og de to mener ikke som Lars Voldsgaard, at en ny kommunstruktur nødvendigvis giver dårligere økonomi.

Driften kører

- Vi har ingen problemer med driften. Den giver bare ikke det overskud, der skal til til for eksempel at klare et nyt tag eller en ny dug i bassinet om 10 år, siger Sven Erik Larsen.

- Hvis vi havde haft de 250.000 kroner, vi mangler, efter Tommerup Skole fik sin hal, havde vi kunnet generere et overskud, siger halformanden, der blankt afviser tanken om at lade Tommerup HK overtage driften:

- Håndboldklubben skal under ingen omstændigheder drive hallen. Det er tåbeligt at foreslå, at en klub ud af flere brugere skal drive hallen. Vi har tidligere arbejdet på at få dannet et idrætssamvirke, hvorigennem brugerne i fællesskab kunne få indflydelse. Det kunne de ikke enes om. Vi skal ikke have en klub, der meler sin egen kage til at stå for driften. Klubberne skal ikke bruge deres kræfter på at drive en hal. Det skal andre og på en måde, så de kan servicere, dem i Tommerup, der har lyst til at bruge dem.

Mange sportsgrene

- Det er utopi at tro, at hallerne med fire fuldtidsansatte kan drives på basis af frivillig arbejdskraft. Det har været prøvet for 15 år siden før konkursen, siger Niels Pedersen.

Lars Voldsgaard har selv været med til at diskutere hallernes formål, og det er først og fremmest at have faciliteter til flest mulige sportsgrene. Derudover skal vi skaffe aktiviteter, så vi kan holde udgifterne for brugerne nede.

- Det er noget vås at sige, at vi vil være en stor forretning, men svømmehallen, samt kursus- og værelsesfaciliteterne er der, og så er vi nødt til at få det bedste ud af det, siger halformanden.

Vandtæt

Vil Tommerup HK ind på GOG-kurs og være en forretning, så skal det komme fra den selv, men det kræver absolut vandtætte skotter mellem den og den mere folkelige side af idrætten, mener Svend Erik Larsen.

Tanken om erhvervsstøtte til idrætslivet kan Niels Pedersen godt følge, men alle skulle være med, og pengene skulle sikre alle foreninger, så de kunne bruge deres kræfter på idrætten.

- Måske skulle man ansætte Lars Voldsgaard som sponsorchef, foreslår Niels Pedersen.

- Klubber skal ikke bruge kræfter på haldrift

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce