- Jag ikke de unge til en uddannelse


- Jag ikke de unge til en uddannelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Assens Kommunes uddannelsesvejleder, Jørgen Jensen, ser bestemt ikke noget galt i, at de unge tager et år på efterskole eller på anden vis giver sig en tænkepause, inden de vælger uddannelse og karriere.

Selv om politikere gør, hvad de kan, for at bane den lige vej, så nutidens ungdom tager en uddannelse og gør det uden svinkeærinder, så de hurtigt kan forsørge den voksende gruppe ældre, og man så inderligt ønsker dem en sikker fremtid, skal man ikke pace de unge til en uddannelse.

- De unge, de skal vælge både efter hjerte og lyst og lidt efter den sunde fornuft, lyder Jørgen Jensens råd.

Forskellen på i dag, og da deres forældre stod i samme situation, er, at de har langt flere uddannelser at vælge mellem.

- Og der var ikke det enorme fokus på, at man skulle i gang nu. Dengang syntes mange forældre, at var det fornuftigt, at man tog ud og arbejdede et par år, inden man gik i gang med uddannelsen, minder Jørgen Jensen om.

Hvilken betydning et fælles 10. klassecenter vil få for de unges beslutningsproces, tør han ikke spå om. Det afhænger alt for meget af, hvad indholdet vil blive, siger vejlederen.

Under alle omstændigheder vil det være usikkert, i hvor høj grad de unge fra den nordlige del af kommunen vil tage det nye tilbud til sig.

- Især for dem fra Vissenbjerg vil det mere være cafémiljøet i Odense, der trækker, forudser Jørgen Jensen.

- Jag ikke de unge til en uddannelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce