- Hvorfor hjælper politiet ikke?

Pernille Rasmussen er blevet chikaneret på nettet og føler sig tvunget til at flytte, fordi politiet har afvist at efterforske sagen. Hun har fortalt børnene, otte-årige Dustin (tv.) og Jason på seks, at de flytter, fordi "nogen har lavet noget dumt på internettet".
Foto: Asbjørn Sand

- Hvorfor hjælper politiet ikke?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hun er blevet hængt ud som luder på nettet og tør ikke være alene i sit hjem. Alligevel har politiet afvist at hjælpe Pernille Rasmussen

Vissenbjerg: Pernille Rasmussen fik en sms-besked sent om aftenen den 2. november 2009.

Den blev starten på et mareridt, som endnu ikke er endt, og som politiet har afvist at hjælpe hende med.

Det er torsdag eftermiddag i det hus i den sydlige del af Assens Kommune, som i fremtiden skal være hjem for 28-årige Pernille Rasmussen og børnene Dustin, Jason og Angelina. For hun tør ikke længere tør bo i Vissenbjerg.
Annoncen her blev starten på Pernille Rasmussens mareridt. Den tilbyder forskellige former for sex for 50 kroner, og så er den forsynet med Pernille Rasmussens telefonnummer
Annoncen her blev starten på Pernille Rasmussens mareridt. Den tilbyder forskellige former for sex for 50 kroner, og så er den forsynet med Pernille Rasmussens telefonnummer

Sex for 50 kroner

For flere sms’er fulgte, og de var ikke af den artige slags.

- Der stod, om jeg var til noget, og hvorfor jeg var så billig, og om jeg ikke kunne sende billeder af mig selv, fortæller Pernille Rasmussen, som ikke kendte afsenderne.

Men en af dem oplyste, at han havde fundet hendes profil på Den Blå Avis, og sandt nok: I en annonce tilbød en "frisk pige" analsex og andre seksuelle ydelser.

Prisen var 50 kroner - og telefonnummeret Pernille Rasmussens.

Også på hjemmesiden Hot.dk lå en annonce, og hun fik hurtigt fjernet dem begge.

En uge senere fandt hun ud af, at samme tilbud stod at læse på en toiletvæg i Tarup Center, og også det fik hun slettet.

Men skaden var sket.

- Det var væmmeligt. Jeg blev utryg lige fra den første sms, for når de havde mit nummer, så var det også let at finde frem til min adresse. Så jeg frygtede, at nogen ville møde op hos mig, fortæller Pernille Rasmussen.

Hun ved ikke, hvem der har indrykket annoncerne, men hun har dog en mistanke.

Det fortalte hun politiet, da hun anmeldte sagen, og hun var ret sikker på at få hjælp.

Ingen hjælp fra politiet

Men hun fik ingen.

- Efter tre uger ringede jeg til dem, og de sagde, at de ikke kunne gøre noget. At deres jurist havde sagt, at der var tale om en sag mellem to parter, fortæller Pernille Rasmussen.

Politiet oplyste, at hun kunne hyre en advokat til at lægge sag an.

Det har hun bare ikke råd til, og hun vil heller ikke.

- Jeg er simpelthen så harm over, at politiet ikke vil gøre noget, at jeg næsten ikke har ord for det, siger Pernille Rasmussen, hvis liv har taget en kraftig drejning, siden hun fik den første besked.

- Jeg tør ikke være alene hjemme, og jeg går hele tiden og kigger efter fodspor i sneen. Jeg har fået nyt telefonnummer, men når den ringer, tør jeg stadig ikke tage den, medmindre det er et nummer, jeg kender, siger hun.

Og nu tager hun konsekvensen.

- Det var egentlig planen, at min kæreste og jeg først skulle flytte sammen om et års tid, men nu flytter børnene og jeg ned til ham. Og jeg får adressebeskyttelse - jeg tør ikke andet, siger Pernille Rasmussen

Og alt sammen kunne være undgået, mener hun.

- Hvis politiet var gået ind i sagen og fået dømt den, der står bag, så havde jeg ikke stået i den her situation. Det er dybt, dybt utilfredsstillende, siger hun.fier@fyens.dk

- Hvorfor hjælper politiet ikke?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce