Ingen begejstring over mulig lukning af genbrugscontainere hos brugere, avisen mødte.

Vissenbjerg: Udsigten til, at Assens Forsyning måske lukker genbrugscontaineren for private, bliver naturligt nok ikke modtaget med begejstring på genbrugspladsen i Vissenbjerg, hvor containeren i modsætning til de tilsvarende i Haarby og Glamsbjerg er åben for alle med næse for genbrug.

- Det ville være meget synd, jeg ville savne det, siger en kvinde, der plejer at finde ting til sine børnebørn.

- Røde Kors har rigeligt i forvejen, mener kvinden, der ikke ønsker at få sit navn i avisen.

Kim Nielsen, Vissenbjerg, der i sit eget hjem omgiver sig meget med genbrug, kan godt se fornuften i, at lade tingene gå til et godt formål.

- Det er godt, at nogle kan sælge tingene til et godt formål, siger han. Alligevel synes han ikke, det er fair at lukke af for private:

- Det vil ramme mange unge. Røde Kors specialiserer sine butikker, og man har ikke noget ud af det, hvis man skal give 140 kroner for en lampe og 25 kroner for en busbillet, og så 25 kroner for at køre til en anden butik, mener han.

  • Wolf_Lise

    Af:

    Journalist, Assens-redaktionen. Arbejder p.t. mest med miljø, infrastruktur, planlægning. Før redaktionerne i Assens og Tommerup fusionerede i forbindelse med kommunalreformen var jeg på Tommerup-redaktionen, hvor jeg beskæftigede mig med alle stofområder. Bor i Tommerup St.

Mere om emnet

Se alle
2
Affald for nogle - guld for andre

Affald for nogle - guld for andre

Genbrugscontainer koster fire-seks timer om ugen

Genbrugscontainer koster fire-seks timer om ugen