Mange skal vidne mod tre HA-rockere


Mange skal vidne mod tre HA-rockere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sagen om tæskeholdet fra Rådhuskroen i Bogense skal for retten på tirsdag. 11 personer er sat til at skulle vidne mod rockere

BOGENSE: Tre fuldgyldige medlemmer af rockergruppen Hells Angels i Odense og to øvrige mænd er tiltalt for grov vold, når byretten i Odense tirsdag formiddag indleder straffesagen mod de fem mænd, der er mistænkt for at have været med på det tæskehold, der i slutningen af januar gennempryglede to værtshusgæster på Rådhuskroen i Bogense.

Når byretten skal afgøre, om de fem mænd er skyldige eller ej, har den juridiske dommer og de to lægdommere blandt andet en række vidneforklaringer at støtte sig til. Således er der indkaldt ikke færre end 11 vidner til at afgive forklaringer i sagen.

Sag mørkelagt

Hvilke beviser politi og anklagemyndighed gennem de seneste måneder har samlet mod de tre rockere og deres to sympatisører er ukendt. Sagen har været mørkelagt, siden politiet foretog de første anholdelser. Det skete få timer efter overfaldet.

Siden da har samtlige grundlovsforhør og efterfølgende fristforlængelser været holdt for lukkede døre. Derfor har offentligheden været afskåret fra at få kendskab til de forhold, der igennem flere måneder har fået forskellige dommere til at holde de fem mænd varetægtsfængslet.

Den seneste varetægtsfængsling i sagen fandt sted den 27. marts, hvor en 27-årig Hells Angels-rocker blev sendt bag tremmer efter at være blevet anholdt af politiet dagen forinden.

Når sagen kører på tirsdag, skal fem forskellige forsvarsadvokater i aktion for at forsøge at pille anklagemyndighedens sag fra hinanden. Blandt dem advokat Torben Bagge, der talrige gange har været forsvarer i straffesager mod Hells Angels-rockere.

Pokaler som slagvåben

Overfaldet på Rådhuskroen fandt sted lørdag den 26. januar. Ifølge vidner trængte mellem ni og 12 mænd ind på værtshuset og overfaldt to tilfældige mænd. Ofrene blev slået og sparket samt afstraffet med forskelligt forhåndenværende effekter. Blandt andet stole, glas og pokaler.

Ifølge politiet var ofrene to mænd, der befandt sig på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt.

Inden tæskeholdets ankomst havde en helt tredje værtshusgæst været i slåskamp med en HA-sympatisør.

Og ifølge politiet var det denne sympatisør, der havde tilkaldt det tæskehold, hvor Hells Angels ser ud til at have været solidt repræsenteret.

Mange skal vidne mod tre HA-rockere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce