Sundhedsordfører fra McDonald's

Vivi Kier er ny sundhedsordfører for De Konservative. Et forkert signal, mener ernæringseksperten Orla Zinck, eftersom hun sammen med sin mand forpagter fem McDonald's-restauranter på Fyn.
Foto: Arkivfoto

Sundhedsordfører fra McDonald's

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vivi Kier er udnævnt til ny sundhedsordfører for De Konservative. Det kritiseres af ernæringsekspert, da hun også er McDonald's-forpagter.

De Konservative udnævnte torsdag den 49-årige fynske McDonalds-forpagter Vivi Kier til ny sundhedsordfører. Det møder kritik fra en af landets førende ernæringseksperter.

Bromatolog Orla Zinck kalder udnævnelsen af nyvalgte Vivi Kier som konservativ sundhedsordfører for "et forkert signal". Nyvalgte Vivi Kier forpagter sammen med sin mand fem McDonalds-restauranter på Fyn.

- Det er et forkert signal at sende. Man kan jo ikke ligefrem sige, at McDonalds har det bedste ry for at bidrage til folkesundheden, siger Orla Zinck, der i 10 år har arbejdet for Levnedsmiddelstyrelsen og i dag arbejder som konsulent for flere sygehuse, plejehjem, hoteller og restauranter rundt omkring i Danmark.

Signalet bliver ikke mindre paradoksalt af, at netop De Konservative satser stort på forebyggelse på sundhedsområdet. Partiet har været bannerfører for, at Sundhedsministeriet for nylig blev omdøbt til Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse.

Sundhedsordfører fra McDonald's

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce