Solisternes album


Solisternes album

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Thorbjørn Risager bringer os tilbage til tressernes New Orleans på sit andet studiealbum, som efterfølger From Your Heart fra 2006.

På overfladen er numrene præget af typisk klassisk rythm and blues-lyd, men kigger man dybt i nodehæfterne, afslører de mere.

De mange instrumentale soloer på dette album er koblet sammen som godsvogne på et jernbanespor, der fører os fra klassisk New Orleansk blues frem til en mere moderne destination. Der er fart på dette tog af legesyge musikere, som ud over den klassiske bagage også medbringer eget gods.

Guitarist Svein Erik Martinsen er upåklagelig på "Johnny Called the Hole Thing off", hvor guitarlyden veksler fra forgrund til baggrund i samspil med Risagers vokal.

Emil Balsgaard (orgel, piano) og Kasper Wagner (sax) skyder en jævn salve af instrumentale solostykker af på numre som "All I Want" og "Take It Off". Det giver en spændende baggrundskulisse vævet sammen af livlige og energiske instrumenter som saxofon og orgel.

Føreren af bluestoget er uden tvivl Thorbjørn Risager selv, der med sin maskuline vibratovokal til tider minder om Joe Cocker eller den unge, men rutinerede bluesvagabond Seth Walker.

Risager lyder som en ærkeamerikaner på en bluesplade, der måske startede i bluesmusikkens hjemland, men har kurs mod Europa. (Cope Records)

Om albummet

Thorbjørn Risager: "Here I Am" (Cope Records). Er udkommet.

Solisternes album

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce