Er der ufoer i Munkebo? Det mener et par fra Munkebo, der på en aftentur i onsdags optog det sære syn af et uidentificeret flyvende objekt. Men er der tale om en ufo? Se videoklippet og døm selv.

Er det en ufo?

Sidste år i juli optog et par fra Munkebo det sære syn af et uidentificeret flyvende objekt. Men er der tale om en ufo? Døm selv. Der er ingen billeder fra den nylige observation i Odense C.
MUNKEBO: Et par fra Munkebo observerede onsdag aften omkring klokken 22.45 et vaskeægte uidentificeret flyvende objekt over Noret.

Parret var på aftentur for at kigge på den stork, som forleden stak af fra Odense Zoo, og som tilsyneladende har slået sig ned i Munkebo, da de observerede fænomenet.

- Det var et meget skarpt lys, som flakkede over Næsset. Det var ikke et fly eller et nødblus, og det var heller ikke et stjerneskud, fastslår den mendlige del af parret, som foretrækker at være anonym.

Han fortæller desuden, at lyset siden forsvandt med retning mod Kerteminde.

Parret optog ufo-observationen på video.

Ifølge Skandinavisk UFO Informations hjemmeside er observationen i Munkebo ikke indberettet til siden endnu.

Hvis andre også observerede det mystiske lys onsdag aften eller har en forklaring på fænomenet, hører redaktionen gerne fra dem.
  • Fyens Stiftstidende

Mere om emnet

Se alle
Ekspert: Munkebos ufo varm luft

Ekspert: Munkebos ufo varm luft

Munkebos ufo er blevet landskendt

Flere har set ufo over Noret