300 var i lørdags til festival
ANDEBØLLE: 300 mødte op, da Andebølle Ungdomshøjskole afholdt festival i lørdags. Her i blandt var særligt mange gamle elever, der havde gået på skolen for op til 10 år siden.

- Det gik fantastisk godt, og der var slet ingen ballade. Kun rigtig god festivalstemning, som på en rigtig festival, fortæller Lorens Lassen begejstret, der er lærer på skolen.

Arrangementet startede klokken 14.00 og varede til den lyse morgen. Sidste band Utah og en diskjockey gik på klokken 1.00. Ud over gamle elever var der familie og venner til skolens nuværende elever og lærere.

Ud over en sjov oplevelse var formålet med festivalen et gensyn med de gamle elever, som hvert år troligt vender tilbage til skolen.

Festivalen bød på musicalen The Circle, livemusik med otte bands og optrædener samt gæstetaler John Jakobsen, tidligere borgmester i Vissenbjerg og nu formand for Vissenbjerg Lokalhistoriske Forening.

Herudover var der udstilling med keramik, tegninger, smykker og en gruppe elever, som netop er hjemvendt fra en rejse til Bolivia, fortalte om deres oplevelser og viste billeder fra turen.
  • Fyens Stiftstidende