Beboere reddet fra kollegiebrand

H.C. Ørstedskollegiet.

Beboere reddet fra kollegiebrand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et værelse på H.C. Ørstedskollegiet udbrændte ved en brand i morges.

Beboerne på H.C. Ørstedskollegiet i Odense fik en dramatisk start på lørdagen, da der tidligt i morges udbrød brand på et kollegieværelse i stueetagen i en af kollegiets blokke.

Brandvæsenet måtte evakuere omkring 10 beboere fra et køkken på tredje sal, hvor de var blevet fanget, fordi en tyk røg havde bredt sig op gennem gangene i hele blokken.

Gennem et vindue kunne de komme ud i brandvæsenets lift og blive hejst ned i sikkerhed på jorden.

Allerede da brandvæsenet omkring klokken syv nåede frem med fire køretøjer, stod flammerne ud af det knuste vindue i det brændende kollegieværelse. Gangene var fyldt med røg i den tre etager høje bygning.

Den mandlige beboer havde allerede reddet sig ud af det brændende kollegieværelse, og han blev kørt på sygehuset til observation for røgforgiftning. Det samme blev to andre beboere fra blokken.

Røgdykkere gik igennem kollegiet og sikre sig, at ingen var fanget i den tykke røg. Nogle beboere klarede sig ved at blive på værelserne med lukket dør og åbent vindue, mens andre hurtigt var kommet ud på gaden, inden røgen på gangen var blevet for tæt.

Efter et par timer kunne de over 100 beboere vende tilbage til deres værelser.

Kollegieværelset i stueetagen, hvor branden opstod, blev totalt raseret, mens der er brand-, sod- og vandskader på gangen.

Politiets teknikere skal nu undersøge, hvordan branden i kollegieværelset opstod.

Beboere reddet fra kollegiebrand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce