Danmarksmester på rekordtid

Jeanne Mejse Nielsen er Danmarksmester i skydning både individuelt og på hold. I dag serverer hun sammen med bedste-veninden, Simone, ved Særslev Skytteforenings indvielse af de nye udendørsbaner.
Foto: Birgitte Carol Heiberg

Danmarksmester på rekordtid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

13-årige Jeanne Mejse Nielsen har gået til skydning i to år. Nu er hun dansk mester og har lagt et liv med mobning bag sig.

SÆRSLEV: For to år siden var Jeanne lille. Meget lille. Så lille, at hun blev mobbet hæmningsløst af sine klassekammerater.

- Jeg blev mobbet rigtig meget, fordi jeg ikke var højere, fortæller Jeanne Mejse Nielsen, der altid har været lille af vækst, men nu for alvor er ved at komme efter det. Det var så galt, at Jeanne Mejse Nielsen på eget initiativ medvirkede i en tv-udsendelse om mobning. Mobningen er heldigvis historie nu og fylder ikke længere noget særligt. Det gør til gengæld skydning. Og det begyndte for to år siden, da Særslev Skytteforening inviterede 4. klasse på Særslev Skole til skydning.

- Jeg syntes, det var rigtig sjovt. Og jeg var nok den, der skød allermest første gang, så jeg må også have klaret mig godt, siger Jeanne Mejse Nielsen med et stort smil.

Det var så sjovt, at hun kort tid efter meldte sig ind i klubben, hvor hun skyder med en salonriffel kaliber 22. Og for 14 dage siden kom belønningen.

Hele to danske mesterskaber hev Jeanne hjem, da hun deltog i Danmarkesterskaberne i Lind ved Herning. Ét individuelt ungdomsmesterskab i 15 meter og et holdmesterskab også i 15 meter.

Utrolig glad

- Det er jeg utrolig glad for, men det bedste var næsten, at min veninde Simone fik bronze ved samme Danmarks-mesterskab, siger Jeanne Mejse Nielsen.

Medlemskabet af Særslev Skytteforening har nemlig ikke kun ført et par Danmarksmesterskaber med sig. Jeanne har også fået sig en bedste-veninde i Simone Christiansen, som heller ikke er så høj endda.

Jeanne indhenter i øvrigt på rekordtid sine manglende centimeter. I et år har hun fået væksthormon og har foreløbig lagt 10-11 centimeter til højden, så hun nu er 139 centimenter høj.

Danmarksmester på rekordtid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce