Et års fængsel for fem timers volds-orgie


Et års fængsel for fem timers volds-orgie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

28-årig dømt for at sparke, slå og brændemærke sin kone

RUDKØBING: Tre børn på fire, syv og tolv år så Disney- sjov i fjernsynet, da deres stedfar en aften i november sidste år kom hjem til Rudkøbing-lejligheden efter flere værtshusbesøg.

Han så et par pakkede sportstasker og troede, at børnene og deres mor var på vej til at besøge hendes tidligere kæreste på Sjælland. Det var de ikke. De skulle blot besøge en moster i Rudkøbing.

Først smadrede han det meste af lejligheden, og smed askebægre, glas og flere vaser i hovedet på kvinden, mens børnene så på.

Og herefter gik han helt amok i et voldsorgie, som kom til at vare i fem timer og indbefattede slag, knivstik, brændemærkning og flere kvælningsforsøg, mens børnene var spærret inde på deres værelse.

På et tidspunkt søgte den 33-årige kvinde ud på toilettet for at vaske blod af ansigtet efter talrige knytnæveslag. Her forsøgte han at kvæle hende for måske sjette gang den aften, ligesom hendes hoved blev knaldet ind mod spejlet.

Ved hjælp af en kogeplade opvarmede han på et tidspunkt en køkkenkniv, som blev benyttet til at brændemærke hende på armene.

Ifølge anklageskriftet begik han desuden voldtægt mod sin kone. Hun fortalte i Retten, hvordan han under samlejet tvang hende til at råbe navnet på sin tidligere kæreste.

Flere gange under det natlige mareridt forsøgte kvinden at undslippe sammen med sine børn, men de blev hver gang indhentet på gaden. Først da han på et tidspunkt faldt i søvn, søgte de hjælp hos nogle bekendte, der alarmerede politiet.

Overfaldet var så grusomt, at Retten i Svendborg forleden idømte den 28-årige Claus Hougaard Jensen, Rudkøbing, et års ubetinget fængsel. Dommen bygger ikke mindst på en række fotos af den mishandlede kvinde, som blev taget på skadestuen umiddelbart efter.

Retten fandt dog ikke voldtægten bevist og frifandt ham for den anklage.

Både kvinden og hendes børn modtager stadig psykologhjælp. Parret havde mødt hinanden blot to måneder inden voldsorgiet og deres ægteskab var kun tre uger gammelt, da han gik amok.

Et års fængsel for fem timers volds-orgie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce