Anja ind i Hunderup-kvarteret

Anja Andersen er ikke ukendt med Odense Håndbold, som hun og Slagelse mødte i en pokalkamp for seks år siden.
Foto: Birgitte Carol Heiberg

Anja ind i Hunderup-kvarteret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Håndbold-furien Anja Andersen har sammen med kæresten og streg-spiller Mette Meldgaard købt hus

HÅNDBOLD: Anja Andersen har købt hus for 5,5 millioner kroner i det pæne Hunderup-kvarter i Odense og agter at flytte ind sammen med kæresten og Slagelse-stregspiller Mette Meldgaard i nærmeste fremtid, erfarer Stiftstidende.

Som skrevet i går er handlen på plads, og huset er beliggende ikke langt fra Hunderup-skoven.

Det lykkedes i aftes ikke at få kontakt med Anja Andersen om den forestående flytning.

For nylig kuldsejlede et projekt om at flytte Anja Andersens elite-cirkus til Roskilde, fordi kommunen ikke ville bevilge støtte.

Og nu mener de fleste, at hun fortsætter som træner i Slagelse.

Men for nylig sagde hun:

- Når vi går til julepause, vil jeg bruge tiden frem til 1. januar til at afgøre, hvordan min fremtid skal se ud rent håndboldmæssigt.

Anja Andersen kom med udtalelsen i forbindelse med ansættelsen i virksomheden Medianet Innovations, hvor hun skal træne medarbejderne i vindermentalitet.

Trækdyr i Odense?

Nu går spekulationerne på, om hun skal være det store trækdyr i bestræbelserne på at få kvindehåndbolden i Odense med op i toppen af Håndboldligaen.

Stiftstidende forespurgte i går hos Niels Thorborg, der er formand for bestyrelsen i ODENSE Sport Event, der også har Odense Håndbold under sine vinger, og som skal sørge for at trække arrangementer til den nye arena ved OCC.

Niels Thorborg havde i første omgang ingen kommentar til citat eller kunne kaste lys over, om Anja Andersen skal indgå i et håndboldprojekt i Odense.

Thorborg agtede senere at ringe tilbage, men nåede det ikke inden avisens deadline i aftes.

Stiftstidende ville også gerne have be- eller afkræftet rygter om, at Odense Håndbold og Odense kommune var involveret i bestræbelserne på at få Anja Andersen til Odense.

Det kunne ingen af dem, som avisen talte med i aftes, kaste lys over.

Slagelse har netop måttet afgive Bojana Popovic, der er landets dyreste håndboldspiller med en årsløn på fem millioner kroner, til Viborg.

Det vurderes, at hvis Odense skal skyde et liga-projekt i gang med store ambitioner, så kræver det i omegnen af 10 millioner kroner i første omgang.

Et beløb, der ikke afskrækker ODENSE Sport Event.

Anja Andersen er fynbo, nærmest født og opvokset i Stjernen, hvor forældrene Keld og Vivi Andersen i sin tid blev landsholdsspillere ligesom datteren.

Valget af Odense som bopæl er også bestemt af, at kæresten Mette Meldgaard ifølge avisens oplysninger skal læse på universitetet.

Anja ind i Hunderup-kvarteret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce