Løbesedler på fynske rastepladser fortæller, hvor der kan dyrkes sex i den fri natur.
Fynske rastepladser, skovområder og strande er rene fristeder for folk, som vil dyrke sex i den frie natur.

Forleden blev der på en rasteplads på Middelfartvej i Spedsbjerg vest for Blommenslyst smidt løbesedler, der detaljeret fortæller, hvor der kan dyrkes sex mellem fortrinsvis mænd på hele Fyn.

Lignende løbesedler blev smidt samme sted blot to uger forinden.

Her pusler det i buskene

Ifølge løbesedlerne er favoritstederne parkeringspladsen ved Spedsbjerg fem kilometer vest for Blommenslyst og kun få hundrede meter fra den fynske motorvej og Lehnskov Strand vest for Svendborg.

Men også et område tæt på en skovbørnehave på Thurø Rev, Rønninge rasteplads på motorvejen mellem Odense og Nyborg, og en rasteplads langs den gamle hovedvej mellem Skallebølle og Vissenbjerg er nævnt i løbesedlerne.

Nogle steder foregår det i buskads og krat bag toiletter og holdepladser, andre steder i bilerne og på selve toilettet.

- Det er ikke noget, man behøver at få klasket lige op i ansigtet, siger en nabo til rastepladsen et stenkast fra den fynske motorvej, Michael Agner.

Både han og genboen har flere gange fundet brugte kondomer, brugt toiletpapir og brugte håndklæder.

- Folk må for min skyld dyrke den slags hvor som helst, men de skal sørge for at rydde op efter sig, siger Michael Agner.

Løbesedlerne fortæller i klare, utvetydige vendinger, hvilke former for sex, der kan dyrkes hvor, og hvordan man kan gøre det, så det kan blive set af andre.

Hos Odense Politi ved man godt, at den slags altid er foregået, men det er ikke noget, som er ulovligt, så længe det ikke krænker nogens blufærdighed.

I små sko

- Umiddelbart er der ikke nogen ulovligt i at mødes, men man kan godt få bøder for utugt og anstødelig optræden på offentlige steder. Men det kræver, at der er nogle på stedet, som bliver stødt af det, siger vicepolitikommissær Poul Erik Overvad, Odense Poli- ti.

Han vil kalde det at gå i meget små sko, hvis politiet skulle skrive for noget, hvor der ikke er andre til stede end politipatruljen.

For Odense Politi er det dog helt nyt, at der uddeles løbesedler med udførlige beskrivelser af offentlige sexsteder.

Løbesedler er nyt

- Jeg havde troet, at man kun snakkede om den slags på nettet og lagde opfordringer om det her. Løbesedler kræver, at man kommer på parkeringspladsen for at se dem, siger Poul Erik Overvad.

Ifølge sexolog Per Holm Knudsen, Århus, har homoseksuelle gennem mange år søgt til rastepladser for at få uforpligtende sex med en tilfældig partner.

- Der er bøsse-skove, bøsse-strande og bøsse-rastepladser, og jeg ved, at også flere motorvejs-rastepladser på Fyn bliver brugt til det, siger Per Holm Knud-sen.

Han opridser to væsentlige grunde til, at der finder sex sted på offentlige steder. Det ene er sidespring, det andet spændingen.

- Det kildrer lidt og giver et ekstra skud til adrenalinen, når man risikerer at blive opdaget og set, siger sexologen.
  • Fyens Stiftstidende

Mere om emnet

Se alle
Løbesedler opfordrer til motorvejssex

Løbesedler opfordrer til motorvejssex