Sportsfolk og ledere hædret

Unge Nicolaj Møller Madsen fra Særslev er danmarksmester i Gokart og en af de lokale sportsudøvere, der netop er blevet hædret af Søndersø Kommune.
Foto: Morten Melhede

Sportsfolk og ledere hædret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SØNDERSØ:En række sportsudøvere og foreningsfolk var tirsdag aften forbi rådhuset i Søndersø. Her modtog de alle en kommunal påskønnelse for deres indsats på og uden for banen i løbet af det seneste år.

Tre hold fra Hårslev Boldklub blev hædret. Det drejer sig om klubbens førstehold, der vandt en pokalturnering under Fyns Boldspil-Union. Dame ynglinge A spillede sig til et fynsk mesterskab, og det samme gjorde klubbens drengehold.

Syv forskellige skytter fra Særslev Skytteforening modtog hæder. De er: Jan Østergård Jensen, Maria Degn Poulsen, Laura Buch, Kristine Buch, Brian Madsen, Franz Sørensen og Flemming Hansen.

Desuden var der hæder til den unge go kart-kører Nicolaj Møller Madsen fra Søndersø Karting Klub. Iløbet af det seneste år har han blandt andet vundet et danske mesterskab.

Foruden de mange aktive sportsudøvere var der også kommunal hæder til to ledere. Det drejer sig om formand Poul Christensen fra Schæferhundeklubben Nordfyn samt Lise Larsen, der i 30 år har været aktiv i Særslev Gymnastikforening.

Sportsfolk og ledere hædret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce