OB ser på nye nigerianere


OB ser på nye nigerianere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FODBOLD: Med omkring tre uger til sæsonstart er OB's Elitedivisionskvinder ved at ruste sig til en ny sæson, hvor målsætningen er en plads i top fire.

En ny epoke skal tage sin begyndelse efter samarbejdsaftalen med Marienlyst, hvor holdet det næste halve år lejer sig til en ny hjemmebane, mens det fra årsskiftet er meningen, at en decideret overbygning mellem de to klubber skal skabe et nyt, fynsk eliteforum, hvor volleyball og fodbold blot er de første skud på stammen.

Senere kan andre sportsgrene komme til.

I morgen debuterer OB-kvinderne på den nye hjemmebane, når holdet i en træningskamp møder det nigerianske hold FTC Queens - hvorfra OB tidligere har hentet flere stjernespillere - ikke mindst OL-deltageren Stella Godwin.

FTC Queens er i Danmark for at deltage i Hjørrings Dana-Cup, men gør et stop på vej hjem for at møde OB.

- Vi vil naturligvis bruge den kamp til at se, om der er flere spillere i den klub, vi kan bruge, nu hvor vi har Ndidi skadet, siger formand John Nielsen med henvisning til den knæskadede Ndidi Kanu.

Profiler tilbage

Ved træningen på Marienlyst-anlægget forleden var der i øvrigt gensyn med flere tidligere spillere.

Eks-landsholdsspillerne Marlene Kristensen og Anne Ulnitz, der har spillet flere sæsoner i Vejle, trænede med og er formentlig på vej til et decideret comeback i Odense, og det samme er Maria Hansen, der senest har spillet i B1913, mens Merete Pedersen og Jeanette Johansen i første omgang blot holder formen ved lige, før rejsen retur til prof-livet på Sardinien.

- Men skulle de ikke få deres krav igennem dernede, så er vi klar med en aftale, siger John Nielsen.

Fælles for alle fem spillere er, at de har prøvet at vinde DM-guld med fynboerne tidligere i karrieren.

OB's første betydende kamp på den nye hjemmebane i Marienlyst bliver pokalkampen mod Horsens den 11. august, mens Elitedivisionen begynder lørdag den 14. august, når OB drager til Fortuna Hjørring.

OB ser på nye nigerianere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce