Jacob Larsen solgt til Zaragoza


Jacob Larsen solgt til Zaragoza

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ADIOS: Otterup får en pæn sum for at sende den grønlandske landsholdsstjerne til spansk bundklub.

HÅNDBOLD: Hvis man ikke kan vinde hver gang, så kan man da altid tjene lidt penge...

I hvert fald smiler de lidt med det ene øje og græder med det andet i Otterup Håndboldklub.

Nordfynboerne, der kæmper for eksistensen i Ligaen, slipper den grønlandske landsholdsspiller Jakob Larsen, der allerede i aften debuterer for sin nye spanske klub, Zaragoza, der er mest kendt for sin fodboldklub.

Bundklub

Men klubben i Aragon-provinsen har også en en håndboldklub, der frister en kummerlig tilværelse i øverste række. Nu skal Larsen fra det høje nord skyde klubben mod midten.

Jakob Larsen blev i efteråret hentet fra GOG og havde kontrakt frem til sommeren år 2002. Men allerede til sommer kunne Larsen forlade Otterup til en udenlandsk klub.

- Det sker så nu, og vi har ikke ønsket at stå i vejen for Jakob. Dels har det ligget i kortene, da vi skrev kontrakt, dels har vi jo i Peter Marxen en spiller, der kan gå ind på Jakobs plads, siger manager Vagn Hansen.

I får vel en pæn klat penge?

- Jaaah...

Hvor meget? Det er vel et sekscifret beløb?

- Jaahh, sådan omkring de 100.000 kroner, det er rigtigt, siger Vagn Hansen.

Og så får I jo sparet en spiller på lønbudgettet?

- Ja, det er jo rigtigt.

Det var Jakob Larsens indsats for Grønland i VM mod Spanien, der for alvor fik Zaragoza til at spærre de glubske øjne op.

- Zaragoza henvendte sig allerede for et stykke tid siden, men dengang strandede forhandlingerne, og de begyndte vist at kikke sig omkring efter andre spillere. men i forgårs vendte de tilbage, og da Jacob fik sine personlige krav opfyldt, kunne vi også slå til, siger Vagn Hansen.

Lørdag uden Larsen

Otterups næste Liga-kamp er på lørdag hjemme mod FIF, men det realistiske mål er at undgå den direkte nedrykning - og holde sig i Ligaen via oprykningskampe.

Jacob Larsen solgt til Zaragoza

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce