Amanda samler drengene


Amanda samler drengene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

NORDØSTFYN: Man må stå sammen for at klare sig mod konkurrenterne.

Det er en gammel læresætning, og den tager tre nordøstfynske fodboldklubber nu fat i.

Kerteminde Boldklub, KR70 - Kølstrup-Rynkeby - og fodboldafdelingen i Dalby går nu sammen om et fælles ynglingehold. Af den simple grund, at ingen af klubberne kan mønstre et helt hold.

- Vi tilmelder et ynglingehold i FBU's mesterrække og et U21-hold, fortæller Jørgen Hansen, der i dag er træner for KR70's seniorhold.

FC Amanda

Det fælles hold kommer til at hedde FC Amanda. Og klubben er allerede nu på udkik efter en træner til klubben.

- Vi satser på at få ynglingene i mesterrækken, da det gør det lettere at skaffe sponsorer, siger Jørgen Hansen. Ynglingene skal spille på alle tre klubbers stadions som forkamp for seniorholdene.

De tre klubber har lagt sig fast på en tre-årig forsøgsperiode. Træningen skal også foregå på skift, men i hvert fald i Kerteminde én gang om ugen. FCAmanda vil sørge for transport af spillerne.

Måske også juniorhold

- De skal forkæles lidt. Det er vigtigt for os at have et ynglingehold. IKR70 har vi i år et juniorhold, mens Kerteminde og Dalby stiller et fælles hold. Man kan nemt forestille sig, at vi på længere sigt også får et fælles juniorhold, fortæller Jørgen Hansen.

Problemet med at stille et ynglingehold rygtes hurtigt i fodboldkredse, og især Langeskov er en stor konkurrent.

FCAmanda håber med sit nye tilbud at kunne tiltrække nogle af de spillere, der er rykket til andre klubber for at kunne spille. Men allerede i dag råder den nye klub over 20 spillere i truppen.

Amanda samler drengene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce