FC Amanda sat i gang


FC Amanda sat i gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I sidste uge blev det en kendsgerning, at FC Amanda projektet i Kerteminde er sat i gang. Tirsdag aften blev den nye træner præsenteret for spillerne.

FC Amanda projektet er et samarbejde mellem Kerteminde, KR70 og Dalby om et U21 hold og et ynglingehold.

- Der bliver oprettet en minibestyrelse med to personer fra hver klub, fortæller Jørgen Hansen fra KR70, der selv vil sidde som det syvende medlem i bestyrelsen.

- Hver klub har sat 10.000 kr. ind i projektet, resten skal dækkes ind via sponsorkroner, siger Jørgen Hansen, der håber at der bliver stor opbakning til projektet.

- I starten skal vi træne i Kerteminde af hensyn til lysanlæg i den mørke tid, men ellers er det tanken, at vi skal træne forskellige steder, siger Jørgen Hansen. Kampene vil blive lagt som forkampe til førsteholdenes kampe rundt i de tre klubber.

Stort fremmøde

Inden træneren skulle præsenteres for spillerne, havde man arrangeret en kamp mellem KR70's førstehold og FC Amanda. Kampen endte 5-5. Hele 25 spillere var mødt op.

- Vi har faktisk fået afbud fra en fem stykker også, så noget tyder på at vi vil få en trup på omkring 30 spillere, fortæller Johnny Jensen fra Kerteminde Boldklub.

Den nye træner for FC Amanda, Per Rasmussen, gav herefter et oplæg om, hvilke mål han har med det nye projekt. Nøgleord for ham er teknisk fodbold på et højt niveau, leg med bolden og ikke mindst talentudvikling. Per Rasmussen udtrykte det på denne måde:

- Der ligger mange små guldkorn i de små klubber. Det kan være jer. Jeg vil gerne være med til at producere en række førsteholdsspillere.

Per Rasmussen har tidligere været ynglinge- og seniortræner i B1909, Korup, Fjordager og Otterup.

FC Amanda sat i gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce