De kom fra Næstved i øst til Esbjerg i vest

Formanden for Særslev Skytteforening, Brian Madsen, var som arrangør ubeskeden nok til at sikre sig en førsteplacering på luftpistol, og andenpladsen på salonpistol.
Foto: Kim Rune

De kom fra Næstved i øst til Esbjerg i vest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SKYDNING: Lillebæltskydningen i Særslev tiltrak cirka 240 skytter

SÆRSLEV: Antallet af skytter, der i den forgangne uge kørte til Særslev for at deltage i den årlige Lillebæltskydning i Særslev Skytteforening, kan ikke måle sig med storhedstiden for 20 år siden. Dengang valgfartede omkring 400 skytter fra store dele af landet til Særslev for at være med.

Alligevel var man meget godt tilfredse i Særslev i lørdags, da årets Lillebæltskydning var forbi: Omkring 240 skytter havde til sammen gennemført 393 skydninger på luftpistol, luftriffel, salonpistol og salonriffel.

- Vi havde 416 skydninger sidste år. Der er en generel tilbagegang på deltagere ved skydestævner og sammenlignet med den, er vores tilbagegang ikke stor, konstaterer formanden for skytteforeningen, Brian Madsen.

Toppræstationer

Flest skytter kom fra Fyn, men også fra Esbjerg i vest og til Næstved i øst dukkede enkelte op.

Deltageren fra Næstved var juniorskytten Martin Christensen, der skulle på familiebesøg i Bogense.

Undervejs sikrede han sig lige en topplacering med 200 point ud af 200 mulige og ti krydstiere i både luftgevær og gevær.

En anden bemærkelsesværdig præstation ydede Bente M. Lohman fra Bullerup Skyttekreds med 200 point og ikke færre end 17 krydstiere. Hun blev på den skydning ikke alene den bedste dame ved stævnet, men var også med til at sikre sin klub førstepladsen i dameholdskydning.

Særslev tog selv pokalen hjem som bedste hold i både børneklassen og ung/seniorklassen, mens junior/veteranpokalen blev vundet af Paarup Skytteforening. Vissenbjerg sikrede sig pokalen i pistolskydning.

I gevær klasse 1 sikrede Helge Larsen fra Særslev Skytteforening sig en førsteplads med skydningen 195/5, og i mesterklasse 1 blev han nummer et med resultatet 195/193 388/5.

Vinder af pistol klasse 1 og pistol mesterskabsklasse 1 blev Frans M. Sørensen fra Trelde Gymnastik og Idrætsforening, mens formanden fra den arrangerende klub blev nummer to.

Brian Madsen sikrede sig dog en førsteplads i luftpistol klasse 1 med skydningen 288/97.

De kom fra Næstved i øst til Esbjerg i vest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce