Chefredaktørens anbefalinger


Chefredaktørens anbefalinger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

For mig er sommerferien højtid for gode læseoplevelser.

Hvis du har det på samme måde, vil jeg henlede din opmærksomhed på en god og lang fortælling, der skiller sig ud fra ugens nyhedsproduktion på redaktionen:

Det er artiklen om den 62-årige psykiater Magnus Pedersen, der ulykkeligvis mistede livet ved et trafikulykke for godt en måned siden.

Med hjælp fra mennesker, der stod den afdøde nær, har Fyens Stiftstidendes garvede reporter Jesper Mads Eriksen på smukkeste vis beskrevet et levet liv for en videbegærlig og generøs mand, der satte sig tydelige spor undervejs i sine 62 år på denne jord.

Artiklen er længere end normen på Fyens Stiftstidende. Men ikke et ord for lang.

Læs den eller genlæs beretningen om Magnus Pedersen, der trodsede en barsk opvækst og gav andre tryghed. Selv om den udspringer af en tragisk ulykke, er det livsbekræftende læsning.

Skulle du mangle litteratur til terrassen eller stranden, vil jeg minde dig om, at et abonnement på Fyens Stiftstidende giver adgang til meget mere end det, du finder i avisen eller på fyens.dk.

Interesserer du dig for Danmarks historie, bør du se nærmere på rækken af bøger, vi tilbyder kvit og frit i Fyens Stiftstidendes fordelsklub.

Det 23. bind i serien med 100 bøger om Danmark er netop udkommet. Det handler om oliekrisen i 70'erne, og du kan både få historien som e-bog og lydbog.

"Oliekrisen" og de foregående 22 bind finder du på www.fyens.dk. Du downloader dem ved at klikke på fanen, der hedder fordele, og følger anvisningerne derfra.

God weekend og god læselyst.

Chefredaktørens anbefalinger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce