Debat: Hvad laver de egentlig på langelandsredaktionen?


Debat: Hvad laver de egentlig på langelandsredaktionen?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Otto Christensen Stengadevej 34, Tranekær
Billede
Langeland. 

Der kan ske en sjælden gang, at der er mere end to artikler, eller hvad det kaldes i langelandssiderne, og hvis der er mangel på tekst, kan man da altid gøre billederne stort.

Der kan spares mange penge ved at fyre de journalister, som er tilknyttet langelandssiderne, det er ikke mere at en deltids journalist kan klare.

Eller kan i forklare hvad de laver?

Læserne kan ikke se det på avisen, idag den 25. juni er der to journalister med hver sit indslag, er det hvad der skal til for at fylde dagens avis, jeg undrer mig.?

Prøv at spørge læseren om de synes det er ok

Jeg forventer at i bringer mit indslag, på langelandssiderne.

Svar fra chefredaktør Rikke Bekker

Kære Otto Christensen.

Mange tak for at skrive til os med din undren. På Langeland har vi gennem årene haft fast redaktion, og det vægter vi fortsat meget højt. Vi har en redaktør og to journalister - og derudover en journalist, der er tovholder for Øboen, og indimellem også journalistpraktikanter. I øjeblikket er der en lokalredaktør og to journalister, der sammen dækker hele Langeland. Det gælder både større researchkrævende historier, der kan tage timer og dage at få på plads, få de rette interviewet og få skrevet artikler og taget fotos.

Vi udkommer alle ugens dage - i papiravisen - på web og sociale medier hver dag fra 6 til 23. Vi prioriterer grundighed i arbejdet og netop at udkomme stort set døgnet rundt, og derudover har journalister og redaktører som andre på arbejdsmarkedet også krav på ferie og fridage indimellem. Vi er klar over, at I godt fra Langelands side kunne ønske jer meget mere - og måske endda flere og små historier. Men vi prioriterer også de større og mere komplekse historier, så vi også får fat i de større problemer på Langeland - og ikke mindst opgaven med at løse dem.

Så mange tak for forslaget, men vi ønsker ikke at spare på redaktionen på Langeland. Tværtimod - og jeg kan desværre også afkræfte, at man kan være redaktør på deltid. Det er mere end et fuldtidsjob at være både redaktør og journalist på Langeland. Men vi forstår dit ønske om flere historier, og her ønsker vi efter sommerferien at indgå i dialog med jer læsere, så vi bedre kan levere de historier, I ønsker. Når den nye redaktør, Catrine Madelaire, er tiltrådt, holder vi åbent hus og inviterer ved samme lejlighed til at komme med ønsker og indgå i samarbejde med avisen.

Venlige hilsner, Rikke Bekker, Chefredaktør.

Debat: Hvad laver de egentlig på langelandsredaktionen?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce