Fællessang i Helios er et hit

Borgmester Hans Stavnsager glæder sig til at synge sin yndlingssang sammen med faaborgenserne lørdag 13. april i Helios. Arkivfoto

Fællessang i Helios er et hit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er så godt som udsolgt, når Helios i Faaborg sammen med P4 Fyn arrangerer fællessang lørdag 13. april.

Faaborg: Der er så stor interesse for at deltage i arrangementet med fællessang i Helios lørdag 13. april kl. 14.30, at der kan meldes så godt som udsolgt.

- Vi er meget glade for den store opbakning, og vi håber, det bliver en god eftermiddag, når studievært Ruth Kabel fra P4 Fyn dukker op for at få faaborgenserne til at synge med på borgmester Hans Stavnsagers yndlingssang og mange flere, siger Erland Christensen fra Helios' pr-gruppe.

Borgmesteren glæder sig til at komme, men han vil ikke røbe hvilken sang, han tager med - blot at den står ham nær.

- Jeg er ikke den bedste sanger, men jeg kan godt lide at synge. Jeg er opvokset i friskoletraditionen med morgensang hver dag, og jeg har arbejdet i folkeoplysningsverdenen i mange år, hvor sang også fylder meget, siger Hans Stavnsager.

En af de første ting, han indførte, da han satte sig i borgmesterstolen, var i øvrigt at starte hvert kommunalbestyrelsesmøde med en sang.

- Som faaborgenser gennem mange år er det herligt at se den udvikling, der er sket i Helios. Det er dejligt, at huset bruges til mange forskellige ting, og jeg har stor respekt for det frivillige arbejde, der lægges i driften af huset, siger han.

Husk at melde afbud

Helios kunne også melde fuldt hus til børnenes MGP i marts, men der var alligevel 60 tomme stole, da festen begyndte, og det var ærgerligt for de mange, der ikke fik billet. Det hænger muligvis sammen med, at arrangementet var gratis, lyder det fra pr-gruppen.

Fællessangen er også gratis, og Erland Christensen opfordrer derfor til, at man melder afbud, hvis man bliver forhindret i at komme.

- Vi skriver folk på venteliste, så vi vil meget gerne høre fra dem, der alligevel ikke kan komme, siger Erland Christensen, der både tager imod tilmeldinger til ventelisten og eventuelle afbud på syngmedp4@gmail.com.

- Vi glæder os til at åbne dørene for P4 Fyn og de mange sangglade faaborgensere. De er velkomne til at tage deres højskolesangbog men, men har man ingen, skal man ikke fortvivle. Sangene serveres på det store lærred, fortæller Erland Christensen.

Fællessang i Helios er et hit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce