Motorløb på Midtfyn - men ikke for de fartgale

Rikke og Thomas Brandslund er blandt medlemmerne i Motorklubben Centrum. Den 14. april er klubben vært ved Classic Day på Polymeren i Årslev. Privatfoto

Motorløb på Midtfyn - men ikke for de fartgale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

14. april er der såkaldt pålidelighedsløb for ejerne af klassiske biler. Starten går fra Årslev og både bilejere og dem, der bare vil kigge, er velkomne.

Årslev: Den 14. april afholder Dansk Automobil Sports Union (DASU) en særlig dag for classic-folket - altså de mennesker, som har interesse for klassiske biler og som måske ligefrem ejer en klassisk bil.

På Fyn er det Motorklubben Centrum, som er hjemmehørende på Midtfyn, som har påtaget sig opgaven at være vært ved arrangementet.

En af disciplinerne, som man kan deltage i under DASU, kaldes pålidelighedsløb. Kort fortalt handler det om at kunne holde en bestemt gennemsnitsfart, som aldrig overstiger 50 km/t, og deltagerne ledes på vej af en letforståelig rutebog. Ruten går ofte ad nogle af Danmarks kønneste veje, så deltagerne også får en oplevelse med hjem.

Den 14. april kan man prøve disciplinen, når en række DASU-klubber over det ganske land står klar til at modtage interesserede. På Fyn er det ved Polymeren i Årslev, hvor arrangementet starter klokken 10. Efter en kort instruktion sendes deltagerne ud på en lille nem rute, og man møder bare op, hvis man er interesseret.

- Der findes rigtig mange klassiske biler rundt på hele Fyn, og der er mange af ejerne til dem, som godt kunne tænke sig at bruge bilen til lidt mere end blot at køre en lille tur en gang imellem. Ved at deltage i et pålidelighedsløb sammen med ligesindede opnår man både at få luftet bilen lidt, hyggeligt socialt samvær og dertil krydret med lidt konkurrence, siger formanden for Motorklubben Centrum, Hans Oluf Nielsen, i en pressemeddelelse.

Man kan læse mere om Classic Day på www.dasuclassic.dk.

Motorløb på Midtfyn - men ikke for de fartgale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce