Glæde over vellykket Bøgebjergmesse


Glæde over vellykket Bøgebjergmesse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vester Aaby: I søndags var det sjette gang, Bøgebjerg IF åbnede dørene for Bøgebjergmessen i Bøgebjerghallen. Og det blev endnu engang skudt i gang med rekordstort antal stande og flere nye tiltag. Af årets 45 udstillere var de 18 af dem var helt nye på plakaten, fortæller en tilfreds arrangør, Lars Bo Biilmann.

Der var flere stande, der solgte vin, og smagsprøverne var i den grad et hit, men der blev også langet flere flasker over disken.

Pavillonen, der gav mulighed for en ølpause, var særdeles populær hos især det mandlige publikum, men den trak også et par kvinder til.

Ellers kunne folk på årets Bøgebjergmesse opleve et bredt udvalg af både kultur, institutioner, foreningsliv og erhvervsliv - de fleste med lokal forankring i det sydfynske. Fra det kulinariske til det kunstneriske og fra børnehave til brugtbiler og trailere.

Hos flere af udstillerne var der travlhed på standene, og der var en god stemning i hallen hele dagen.

Hos Grønnegaard Kunst og Keramik havde Mie Grønnegaard Pedersen taget drejeskiven med som en arbejdende stand, ligesom Jette Martinsen også havde gang i væven på sin stand.

Det var også muligt at få lavet en kropsanalyse hos Tina Thorsing.

Ud over at man hos Vester Aaby Slagterforretning kunne smage på spegepølser og andre røgvarer, kunne man hos Nordfra.com smage på fisk fra Færøerne, ost hos Barlebo og kager hos Dagli'Brugsen. Det hele kunne man så skylle ned med en smagsprøve på vinen hos Møllegårdens Vinimport.

Hvis alt det ikke var nok til at stille sulten, var det muligt at købe dagens ret i Bøgebjerghallens cafeteria eller en fransk hotdog i deres stand inde i Bøgebjerghallen.

Ligesom sidste år bød messen også på underholdning. "Kom og dans" fra Svendborg var på gulvet to gange, og der blev jumpet en enkelt gang af nogle af de lokale deltagere fra jumping fitness-holdene i Bøgebjerg IF.

100 flere end sidste år

Egentlig burde det brede spektrum af udstillere have tiltrukket et kæmpe publikum, men Lars Bo Biilmann er godt tilfreds med besøgstallet, som endnu engang er steget - der kom 100 flere end sidste år.

- Udstillerne var glade for messen, og foreningerne var glade for den interesse, de oplevede. Flere af udstillerne har allerede tilkendegivet, at de er klar til at komme igen næste år, fortæller Lars Bo Biilmann.

Messen holdes normalt den første weekend i marts, men var i år flyttet på grund af fastelavn.

Søndag 15. marts 2020 vender Bøgebjergmessen stærkt tilbage i Bøgebjerghallen, lover Lars Bo Biilmann.

Glæde over vellykket Bøgebjergmesse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce