Debat: Alle besparelser gør ondt - og al begyndelse er svær

Læserbrev: Lad os først og fremmest slå fast, at vi naturligvis er ærgerlige over, at nogle borgere har haft en dårlig oplevelse med at komme på det nye fælles bibliotek og borgerservice.

En så stor rokade er aldrig nem. Vi anerkender til fulde, at den fysiske indretning på nuværende tidspunkt ikke er optimal men snarere det muliges kunst. På trods af det, så oplever vi, at medarbejderne i både Borgerservice og på biblioteket gør deres ypperste for levere den bedst mulige service for borgerne i de nye rammer.

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi i 2018 har været nødsaget til at lave store besparelser. I sådan en situation må alle sten vendes - også lokaleudgifterne. Som politikere løber vi ikke fra vores ansvar. Opsigelsen af lejemålet på Ramsherred har dog givet os en meget stor besparelse, som vi ellers skulle finde et andet sted - for eksempel på de vigtige velfærdsområder så som børn og ældre.

Derfor håber vi også på forståelse og på tålmodighed, mens der arbejdes på at finde de mest optimale løsninger i de nye rammer. Løsninger hvor service, medarbejdertrivsel og økonomi er i balance.

Debat: Alle besparelser gør ondt - og al begyndelse er svær

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce