OB-træner savnede kvalitet på bolden

Jakob Michelsen, OB's træner, måtte ofte se FCK-spillerne løbe i ringe rundt om OB-formationen, og kun de færreste dessiner blev omsat inde på grænsværen. Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix

OB-træner savnede kvalitet på bolden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jakob Michelsen erkendte, at det udviklede sig til en ofte pinlig forestilling for gæsterne, der samtidig viste stor effektivitet.

Fodbold: OB-træner Jakob Michelsen var klar i det så småt rutinerede mæle efter afklapsning i premieren:

- Vi mangler ganske enkelt kvalitet. Især i evnen til at holde fast i bolden. Den giver vi væk alt for let, og vi laver samtidig for mange fejl, og så bliver man straffet af et godt hold.

- Vi kom fornuftigt i gang, men ret hurtigt var det jo FC København, der havde langt det meste af boldbesiddelsen, og så kommer til at stå for langt tilbage og kigge på, og det ender i et pinligt nederlag, sagde Michelsen, hvis trup ellers har sendt signaler om at have medvirket i en fornuftig optakt til foråret - både i træningslejren i Tyrkiet og hjemme i Ådalen.

Giver bolden væk

- Det hører med til historien, at vi møder et uhyre effektivt og stærkt FCK-hold. Men som sagt forærer vi dem samtidig et par mål, og så skal det blive svært. Vi giver bolden væk ved det første mål, og en anden gang lader vi dem løbe for nemt rundt om forsvaret.

- Det ender i en lektion, og det gør ondt. Vi havde ikke på forhånd noget imod, at FCK ville være meget på bolden, men vi kom til at løbe alt for meget rundt efter dem, og vi mister gradvist troen på et resultat.

- Når man så lægger alle de faktorer ned i gryden, ender det med at blive en ordentlig én på sinkadusen.

OB-træneren troede ikke på, at et så stort nederlag vil ramme holdet mentalt til kampen på søndag mod Vejle.

- Nej, nu handler det om at evaluere på denne kamp, og så starter vi forfra mandag. og hvad enten vi har spillet en flot kamp, eller tabt på denne måde, vil vi altid arbejde hårdt på at forbedre os. Nu vender der en sindssygt vigtig kamp mod Vejle

OB-trænerne gjorde opmærksom på en skidt statistik for holdet i København:

- OB har ikke vundet her i 16 år, og det gjorde vi så heller ikke i dag. Det var så meget måden det skete på, som gjorde ondt. Nu handler alt om at præstere mod Vejle, og ikke kigge så meget på den top-seks streg. Det bliver man idiot af, hvis man gør det hele tiden, sagde Jakob Michelsen, hvis trup allerede mandag formiddag igen er på træningsbanen i Ådalen.

OB-træner savnede kvalitet på bolden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce