Kæmpe ros til Bogense for VM i cyklecross

DCU-formand Henrik Jess Jensen er begejstret for afviklingen af VM i Bogense. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Kæmpe ros til Bogense for VM i cyklecross

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Henrik Jess jensen, formand for Danmarks Cykle Unions formand, mener, at VM i cyklecross i Bogense vil blive husket i mange år på grund af de mange frivillige hjælpere og den stort set perfekte afvikling.

Bogense: Det hører til sjældenhederne, at der på dansk grund afvikles et verdensmesterskab under den internationale cykelunion (UCI).

Derfor var det også med stor spænding, at Danmarks Cykle Union (DCU) fulgte mig i, hvordan at Bogense slap fra at være vært for den store begivenhed. En spænding, der for DCU-formand Henrik Jess Jensen nu er afløst af glæde.

- Vi er meget taknemmelige for den glæde og begejstring, som cykelfans fra hele verden bragte til Danmark i weekenden, og vi må igen konstatere, at samarbejdet mellem UCI, Sport Event Denmark, Sport Event Fyn, Nordfyns Erhverv & Turisme og Danmarks Cykle Union har været et skoleeksempel på, hvad vi kan opnå i fællesskab, siger han.

Bogense huskes

De flere end 500 frivillige var helt afgørende for gennemførelsen af VM, hvilket også lægger DCU-formanden meget på sinde at påskønne.

- De repræsenterede ikke kun Bogense på smukkeste vis. De understregede også, at Danmark er en både imødekommende og professionel værtsnation. Denne event vil stå prentet i vores hukommelse og cykelsportshjerter i mange, mange år. Kæmpe tak til de flere end 500 frivillige, der har gjort det muligt at løfte så stor en event. Og stort tillykke til de nye verdensmestre - forhåbentlig vil Bogense og Danmark også have en særlig plads hos dem altid, lyder det fra en begejstret DCU-formand.

Kæmpe ros til Bogense for VM i cyklecross

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce